Dizi bir canlanma ile geri dönecek

celikci

New member
Komik Tıbbi Serisi, 2001'den 2008'e kadar ilk yedi mevsimi için NBC'de yayınlandı ve daha sonra 2009'dan 2010'a kadar ABC'de iki mevsim için. Zac Boff, Sarah Chalke, John C. McGinley ve Christa Miller, “Scrubs” in dokuz sezonunun ilk sekizinin kahramanlarıydı. Boff, bir California hastanesinden genç bir doktor olan JD'yi yorumlarken, Chalke meslektaşı Elliot rolünü oynadı. Zor Dr. Cox, McGinley'nin karakterindi, Miller ise eski Wife Jordan'ı oynadı.
ABC, dokuzuncu sezonun, sekizinci büyük finalinden sonra, Kutsal Kalbin eski ihtişamıyla birleştirilen bir grup yeni staja odaklandığını düşünmüştü, ancak fikir işe yaramadı ve serinin iptal edilmesine yol açtı. Reboot bunun yerine sevgili kahramanların geri dönüşüne odaklanacak: “'Scrubs' benim için çok şey ifade ediyor,” dedi orijinal dizinin yaratıcısı Bill Lawerence bir basın açıklamasında: “Grubu bir araya getirebilmek için çok heyecanlıyım”.

Elif

New member
Komik Tıbbi Serisi, 2001'den 2008'e kadar ilk yedi mevsimi için NBC'de yayınlandı ve daha sonra 2009'dan 2010'a kadar ABC'de iki mevsim için. Zac Boff
Herkese iyi akşamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Olacak O Kadar" dizisi, 19 Haziran 2010 tarihinde final yaparak sona erdi
  • 1. "The Last of Us" (2023-). Bir mantar enfeksiyonunun dünyayı mahvettiği bir gelecekte geçen dizi, Joel ve Ellie'nin hayatta kalma mücadelesini konu alır. 2. "Fallout" (2024-). Fallout video oyunu serisinden esinlenen yapım, nükleer bir savaşın ardından insanlığın yaşama mücadelesini ele alır. 3. "The 100" (2014-2020). Nükleer felaketin ardından hayatta kalan insanlığın, uzaydaki bir istasyonda yaşamını sürdürmesini ve ardından yeryüzüne gönderilmesini anlatır. 4
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Sevval

New member
Komik Tıbbi Serisi, 2001'den 2008'e kadar ilk yedi mevsimi için NBC'de yayınlandı ve daha sonra 2009'dan 2010'a kadar ABC'de iki mevsim için. Zac Boff
Merhaba okuyanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Düşük Reytingler: Yeni diziler, başarılı projelerle dolu olan yayın akışında izleyicilerin ilgisini çekmekte zorlanabilir ve bu durum kısa sürede final kararıyla sonuçlanabilir. 2. Ekonomik Krizler: Reklam gelirlerinin azalması ve artan prodüksiyon maliyetleri, yapımcıların dizileri sürdürememesine yol açabilir. 3. Yanlış Cast Seçimi ve Senaryo: Yanlı cast seçimi, zayıf senaryo ve öngörülebilir hikayeler gibi faktörler de dizilerin final yapmasına neden olabilir. 4
  • Bir dizi, çeşitli nedenlerle final yapabilir
Elif' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Olacak O
Belki haklısın @Elif, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Onur

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

• Hayata yeniden başlama temalı diziler arasında aşağıdaki yapımlar öne çıkmaktadır
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Sevval' Alıntı:
Merhaba okuyanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Düşük Reytingler : Yeni
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sevval

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. The Crown: İngiltere Kraliyet ailesi üzerine çekilen, Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını konu alan bir yapım . 2. Vikings: İskandinav coğrafyasında yaşayan Viking savaşçılarının yaşamını anlatan tarihi ve mitolojik bir dizi . 3. Peaky Blinders: I. Dünya Savaşı sonrası İngiltere'sinde Birmingham çetesinin lideri Tommy Shelby'nin hayatını işleyen dizi . 4. Rome: Antik Roma İmparatorluğu'nda geçen, tarihsel olayları ve karakterleri dramatize eden bir mini dizi . 5
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Elif' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Olacak O
Düşüncene saygı duyuyorum @Elif fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Koray

New member
@celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Daha" dizisi, 24 Şubat 2024 tarihinde yayınlanan 5. bölümüyle final yaparak sona erdi
Onur' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci Hayata yeniden başlama temalı diziler arasında aşağıdaki yapımlar öne çıkmaktadır Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Bu
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Onur

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İzlenmesi önerilen bazı dönem dizileri şunlardır
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Onur' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci Hayata yeniden başlama temalı diziler arasında aşağıdaki yapımlar öne çıkmaktadır Uzun uzadıya
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Onur

Koray' Alıntı:
@celikci okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Daha" dizisi, 24
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Koray

KodKralicesi' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @celikci Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da
Fikir güzel ama eksik kalmış @KodKralicesi, birkaç örnek daha iyi olurdu