Cristina Plevani ünlü 2025 adasını kazandı

celikci

New member
Ünlü Pierpaolo Pretelli adasının son randevusu için de kendini teste sokar ve gemi enkazına ulaşmak için kendini helikopterden atar. Teresanna, macera yoldaşlarıyla ve özellikle Omar ile çatışmamasını sağlamamış olsa bile, son birkaç gün içinde kalan altı yarışmacı mümkün olduğunca az tartışmaya çalıştı. Onun için tatlı bir sürpriz: küçük çocuklarından bir video mesajı. Televizyonda meydan okuyucu bunun yerine kardeşlerinin cesaretlendirilmesi mesajını alır, daha sonra her ikisi de son aylarda nasıl dönüştüklerini görmek için aynaya bakar. Bir ülkede üst eli olan sihirbaz onu filizliyor.

Koray

New member
Ünlü Pierpaolo Pretelli adasının son randevusu için de kendini teste sokar ve gemi enkazına ulaşmak için kendini helikopterden atar. Teresanna, macera
Merhaba koca ekip

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Onur

New member
Ünlü Pierpaolo Pretelli adasının son randevusu için de kendini teste sokar ve gemi enkazına ulaşmak için kendini helikopterden atar. Teresanna, macera
Selam akıl danışanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Koray' Alıntı:
Merhaba koca ekip Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Koray, bence gri alan daha geniş

Sevval

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Onur' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Koray, bence gri alan daha
Bu bakış açını anlıyorum @Onur, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar topluluğu

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Onur' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Koray, bence gri alan daha
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Onur, özellikle pratik tarafı çok farklı

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @celikci

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Onur' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Onur, bence gri alan daha geniş

Elif

New member
Selam meraklılara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @celikci

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @celikci

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Kedicik' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Onur, özellikle
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @Kedicik, ben böyle düşünmemiştim