Cecilia Capriotti, Oriana Marzoli ve Antonella Fiordelisi’yi eleştiriyor

celikci

New member
Cecilia Capriotti “Chic-o-meter” e sunar “GF Vip Partisi” ve tarafından gösterileni reddetmek Oriana Marzoli Ve Antonella Fiordelisi. Şov kızı tarafından oluşturulan dijital format sırasında “Kıyafetiyle, hareketleriyle ve kendini ifade etme biçimiyle onu zarif, iyi değil, rafine ve kaba bir kız olarak görmüyorum” diyor. Medya Kümesi Sonsuzluğu Studio Woow ile işbirliği içinde – Bir suç olarak değil, ama kurallarım söz konusu olduğunda, elbise onu nasıl giydiğinize ve hareketlere bağlıdır”.


Programın sahipleri tarafından basıldı, Güneş yükselir Ve Pier Paolo PretelliCecilia daha sonra durumu analiz ederek devam etti. son Oriana çok önceden ulaştı: “Kesinlikle beklemiyordum, çünkü bence başka biri bunu hak etmişti. Ama görüyorum ki daha az kibar tavırları olan, biraz düz bacakla giren kişi genellikle kazanıyor”.







Venezüellalı etkileyiciden sonra Cecilia da tutumunu gözden geçiriyor. Antonella Fiordelisitepki için “sportmenlik dışı” kabul edildi Micol Incorvaia oldu ikinci finalist “Büyük Birader Vip”.


“Bu, bir grubun içinde olduğunuz ve bu şekilde olduğunuzu gösterdiğiniz bir oyundur. pembe. Bir ay sonra GF tarafından beni aday gösterdikten sonra çiğnediğim için kovuldum. Bir takım arkadaşı için mutlu olmamak ezik bir tavırdır” diye ekliyor Antonella’nın evde birçok kez gösterdiği bencil tarafı vurgulayarak.
 
Üst