Bu treni kaçırmıyorum

celikci

New member
Ve eğer ilk “ağabey” ile bir ilişki kalırsa, Rocco Casalino (“Beni tebrik etti ve ben gerçekten memnun kaldım – ortaya koyuyor -. Pietro Tariconeİstemiyorum. Tabii ki bunu düşünüyorum, 29 Haziran'da kötü bir yıldönümü “), adanın bu baskısının kesinlikle iyi bir anı tutacağını kesinlikle biliyor (“Mario Adinolfi Onu çok az tanıyordum, hala atipik bir karakter olduğunu biliyordum, benden farklı. Bir insanın, baba olarak, bir koca olarak bir koca olarak karşılaştım. Benim için bu büyük bir sürprizdi “). Ve artık kimin buluşmayacağı konusunda bile hiç şüphesi yok:”Dino Giarrusso Benim hakkımda iyi bir fikri yok, kötü şeyler söyledi. 53 yıl içinde hiç hissetmedik, 53 “için devam edeceğiz”.

Onur

New member
Ve eğer ilk "ağabey" ile bir ilişki kalırsa, Rocco Casalino ("Beni tebrik etti ve ben gerçekten memnun kaldım - ortaya koyuyor -. Pietro
Merhaba teknoloji severler

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Treni kaçırmak" deyimi, bir işi gerçekleştirme veya bir şeyi elde etme fırsatını yitirmek anlamına gelir
  • 1. Hava Koşulları: İngiltere ve Avrupa arasındaki Eurostar tren seferleri, yoğun yağışlı hava şartları nedeniyle iptal edilmiştir. 2. İnşaat Çalışmaları: Mersin-Adana arasındaki YHT çalışmaları nedeniyle bu güzergahtaki tren seferleri 22 Nisan 2024 tarihinden itibaren 2 yıl süreyle iptal edilmiştir. 3. Meteoroloji Uyarıları: Ankara-Sivas YHT hattında, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yoğun yağış uyarıları üzerine bazı tren seferleri iptal edilmiştir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Ve eğer ilk "ağabey" ile bir ilişki kalırsa, Rocco Casalino ("Beni tebrik etti ve ben gerçekten memnun kaldım - ortaya koyuyor -. Pietro
Selam teknoloji dostları

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Karar vermekte gecikince treni kaçırdı." "Eğer bugün de gelmezsen treni kaçıracaksın."
Onur' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Treni kaçırmak" deyimi, bir işi
Bu veri seti gelecekte çok işimize yarayabilir @Onur

Koray

New member
Selam güzel insanlar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin iptali farklı nedenlerle gerçekleşebilmektedir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

KodKralicesi' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Karar vermekte gecikince treni kaçırdı ." "Eğer
Tam olarak aynı fikirde değilim @KodKralicesi, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin iptali farklı nedenlerle gerçekleşebilmektedir
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Koray' Alıntı:
Selam güzel insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin iptali
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sevval

New member
Selam düşünce insanları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @celikci

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu deyimin hikayesi hakkında spesifik bir bilgi bulunmamakla birlikte, deyimin kullanımıyla ilgili örnekler mevcuttur
Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Onur' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Treni kaçırmak" deyimi, bir işi
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Onur, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Elif

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği "Treni kaçırmak" deyimi, bir işi gerçekleştirme veya bir şeyi elde etme fırsatını yitirmek anlamına gelir. 1 2 Bu deyimin hikayesi hakkında spesifik bir bilgi bulunmamakla birlikte, deyimin kullanımıyla ilgili örnekler mevcuttur: "Karar vermekte gecikince treni kaçırdı ." 1 "Eğer bugün de gelmezsen treni kaçıracaksın ." 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 suleymancalin.com 3 4 doku.tips 5 Tüm sonuçlar
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Kedicik' Alıntı:
Selam güzel topluluk Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @celikci Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin iptali farklı
Bu örnek biraz uç bir örnek @Kedicik, o yüzden genelleme zor