Big Brother Vip, Daniele Dal Moro diskalifiye edildi

celikci

New member
Ne oldu


Sosyal medyada yer alan bazı videolardan öğrendiğimiz kadarıyla, “Big Brother” tarafından Meclis’ten atılarak “cezalandırılan” girişimcinin tavırları, Oriana Marzoli ile olan ilişkisini ilgilendiriyor. Kırk ikinci bölümün sona ermesinin ardından geçtiğimiz saatlerde ikili arasında bir anlaşmazlık daha yaşandı. Bu sefer Dal Moro, Marzoli’yi boynundan yakalarken biraz fazla şiddetli görünse de, ona bir şeyle vurmak için görünüyor. Şaka? Kesin olan şu ki, Daniele’nin hareketi çoğu kişiye gerçek bir saldırganlık gibi göründü ve Oriana’nın kendisi daha sonra kendisini incittiği için onu suçlamış görünüyor.

zor bir ilişki


Bir süredir, Büyük Birader Vip’in ilk finalisti, onunla ilişkisinde hiçbir zaman net bir pozisyon almak istemiyor gibi görünen Daniele’nin belirsizliğinden şikayet ediyor. Sık sık ikisi, suçlamalar ve karşı suçlamalarla ateşli tartışmalara girdiler ve hatta Marzoli, duygularından ve genç Venediklinin samimiyetinden şüphe etmeye başladı.
Dal Moro, Oriana’yı kendisini kötü şöhretli, “tuhaf” biri gibi göstermekle suçladı. Kısacası, Orieles için pek de parlak bir gelecek görünmüyor.

Az önce Micol Oriana’ya itiraf etmişti: “Her gün uyanamıyorum ve bu çocuk bana sarılmaya bile gelmiyor. Kaç kere sormam gerekiyor? Hiçbir şey istemiyorum” diyor. bu sayının ikinci finalistine, şefkat ve ilgiye ihtiyacı olduğunu iddia ediyor. Başlangıçta ilişkileri sevgi ve ilgi gösterileriyle doluysa da, Oriana birkaç haftadır kendini dışlanmış hissediyor: “Daniele’den hoşlanıyorum, gerçekten sevmiyorum. hiç bu Daniele gibi. Sıfır”.


Öncesi


Birkaç gün önce Daniele, önemli kişiyle kavga etmekten, tartışmaktan, tartışmaktan ve bu çok dalgalı ilişkiye sahip olmaktan artık yorulduğunu açıkça belirtmişti. Oriana, oyunun dışında umut olup olamayacağını anlamaya çalışmıştı, ancak VIP’nin iyi düşündüğünü bilerek: “Bana buradan da yürümeyeceğini söylüyorsun”.


“Her gün kavga ettiğin biriyle dışarıda olur muydun?” iş adamı yanıt olarak ona sormuş ve bir kez daha, olağan bir güven meselesi nedeniyle rakiple kendiliğinden tamamlanmadığını, aynı zamanda netlik eksikliği olduğunu da eklemişti.

Oriana onu mesafeli olmakla, bir şüpheye her zaman bir tartışmayla yanıt vermeye hazır olmakla suçladığından, “Bir kişiyi tanımadığım zaman savunmadayım” VIP’nin altını çiziyor.

Ve sözde saldırganlıkla tamamlanan bu sayısız tartışma, yazarları onlar adına karar vermeye, onları bölmeye ve VIP’yi diskalifiye etmeye zorladı.
 
Üst