celikci
New member
“Başlangıçta kesinlikle birbirlerinden hoşlanıyorlardı ve tutku oradaydı. Dışarıda bile sonsuza kadar süreceklerini anladıklarında Noel ile Aziz Stephen'Birlikte kalalım, çünkü birlikte büyük bir güç oluşturuyoruz' dediler. Her açıdan gösteriş yapmak için büyük bir istek var” diyor Stefania Orlando. Ve şunu belirtiyor: “Bu çiftin samimiyetine inanmıyorum. Dürüst olmak gerekirse böyle bir duygunun olduğunu düşünmüyorum, sadece doğrudan sona doğru gitmek için büyük bir arzu var. Umarım bu aşk değildir.” “Kusura bakma Stefania, ne hissettiğimiz hakkında ne biliyorsun? Ve hepsinden önemlisi, normalliğin ne olduğunu nasıl söyleyebilirsin?” diye yanıtlıyor Shaila Gatta. Sunucu, “Harika bir şov izliyorum, sizi nasıl fark etmeyelim? Fark edilmek için elinizden geleni yapın. Sizi destekleyen büyük bir fandom yarattığınızı anladınız” diye yanıtlıyor. “Tek başımıza eşit derecede güçlü olabiliriz. Nihai zafere ulaşmak için ikiliye ihtiyacımız yok”, yorumunu yaptı Lorenzo Spolverato. Stefania “Bu kadar güçlü olamazsın” diye bitiriyor.