“Big Brother”, Shaila Gatta ve Lorenzo Spolverato arasında

celikci

New member
Bununla birlikte, Shaila da bundan bıkmıştır: çocuk çok uzakta, yansımalarında, kendini bulma, meditasyon ve eldubration anlarını şımartmak için kapalı bir an önce. Ancak bir süre sonra onu arar, iletişim kurmak istiyor, konuşmak istiyor. Dansçı için sınıra ulaşıldı. “Artık aynı şeyleri hissetmiyorum, daha fazla ulaşım hissetmiyorum” diye itiraf ediyor. Zaman geçer ve böylece duygular değişir. Yorgunluk temel bir rol oynar, aynı zamanda herkesin davranışları da oynar. Shaila kendini Lorenzo rolüne sokarsa, tam tersi yer almıyor gibi görünüyor.
“Başka bir tane bulacak, belki, şimdilik” kızı söylemek istemiyorum: “Yalnız bir süre olmak istiyorum”. Shaila ne tür bir sevgi istediğini anladığını ve bu olmadığını itiraf ediyor. Geçmiş ilişkilerini ayırt eden aynı hatayı yaptı. Şimdi, anlatılan her şeyi içeriyor. İnatçılıkla gitmeye çalıştı, belki de herkesin ne gördüğünü görmüyordu. Dansçı, sevgiyi her zaman tutku, duyumların ateşi ile anlamanın ve paylaşmanın derinliği ile karıştırdığını itiraf ediyor. “Belki de doğrudur, aşk sıkıcıdır ve kazanılması ve anlaşılması gereken şeydir” kızın altını çiziyor, sakin, özen, reçetenin can sıkıntısı için değiş tokuş edildiğini, ancak bu, sadece diğerinin ihtiyaçlarını desteklemek ve ihtiyaçlarını şımartma korkusu var.
Zeudi, programdan sonra Shaila ve Lorenzo arasında bir gelecek olup olmadığını merak ediyor, ancak dansçı bir olasılık olmadığına inanıyor. Lorenzo onun için adam değil, şimdi bu duygu gerçekte ve önce devam etmeden önce kabul edecek. Bitti: “En iyisini hak ediyorum ve bu değil” Shaila'yı bitiriyor.