Bakan Kasapoğlu: Ankara’da spor tesisi sayısı 150’ye yaklaşmış durumda

semaver

New member
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan gençlik ve spor merkezleri toplu açılış merasimine katıldı. Sinan Şamil Sam Spor Salonu’nda gerçekleşen merasime Bakan Kasapoğlu’nun yanın sıra AK Parti Milletvekili Emrullah İşler, Sincan Belediye Lideri Murat Ercan ve hayli sayıda genç atlet katıldı.

Ankara’da gerçekleştirilen gençlik ve spor yatırımlarına dikkat çeken Bakan Kasapoğlu, konuşmasında şu tabirleri kullandı:

“Ülkemizin 81 vilayetinde ve ilçelerinde olduğu üzere Sincan’da da gençlikten ve spordan yana bir hayli atılımı gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Ankara’da 20 yıl evvel 30 olan spor tesisi sayısı, bugün 150’ye yaklaşmış durumda. Önümüzdeki günlerde bir daha sizlerle hizmete alacağımız çalışmalarla bu sayı fazlaca daha üstlere çıkacaktır. bir daha Ankara’da bundan 20 yıl evvel 1 adet gençlik merkezi varken bugün 18 gençlik merkezimiz var. Öbür yandan ilçelerde bakanlık olarak gerçekleştirdiğimiz projelerden birisi olan ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ çerçevesinde Ankara’da 200 bine yakın insanımıza yüzme öğretiyoruz. Yüzme bilmeyen kalmasın diyoruz ve bayanıyla erkeğiyle yaşlısıyla genciyle sporu erişilebilir kılmaya ve spordaki çıtayı yükseltmeye, yeni yıldızları keşfettik, keşfetmeye devam ediyoruz.”

İHA

Okumaya devam et...
 
Üst