Yeni vivo V30 ve V30 Lite ile en iyi fotoğrafları ve videoları yakalayın

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Akıllı Aura Işığı

Vivo V30 ile çekilen görüntü
(Nezaket)

Gelişmiş Smart Aura Light özelliği, özellikle sevdiklerinizle birlikte özel anları yakalarken, fotoğraf çekerken daha uygun, profesyonel kalitede aydınlatma elde etmenize hizmet ediyor.

Portrelerde, Aura Light yüzü nazikçe aydınlatarak cilt dokularını doğal ve hassas bir şekilde ortaya çıkarır. Ayrıca normal flaşa göre daha geniş, daha yumuşak bir dolgu ışık alanı sağlayarak arka aydınlatmayı da iyileştirir.

İster en yakın arkadaşınızın, büyükannenizin, yeğeninizin veya hayatınızın aşkının portrelerini çekiyor olun, vivo V30 serisi yüksek kaliteli sonuçlar sağlar.

Tek yapmanız gereken vivo telefonunuzdaki portre ayarlarını seçmek ve yeni Aura Light'ın modelinizin en iyi özelliklerini vurgulayacak iyi aydınlatılmış bir alan oluştururken renk sıcaklığını ayarlamasına izin vermek.

Vivo V30 ile çekilen portre.
(Nezaket)

Aslında vivo V30 telefon, Standart flaştan 19 kat daha parlak ve 50 kat daha yumuşak.

Bu vivo yeniliği, yeni sürümde önemli iyileştirmeler aldı V30 ve V30 Lite akıllı özellikler sunmak. Özellikle V30, Aura Light'ın ne zaman etkinleştirileceğini otomatik olarak algılıyor ve çekim sahnesine ve model konumuna göre parlaklık ve sıcaklık gibi parametreleri ayarlıyor. Ayrıca ekibin yapay zekası, sahne için en iyi aydınlatmayı elde etmek için öneriler sunuyor.

Aura ışığıyla görüntünün sıcaklığını değiştirebilirsiniz.
(Nezaket)
 
Üst