Roma, “Dritto e Rovescio”nun eski yankesicisi

celikci

New member
Hırsızlık da kolay bir iş olmayacaktır. Eski sevgili anlatıyor yankesici ile “Forehand ve Backhand” her zaman karlı olmadığı için işten vazgeçmeye karar vereceğini söyledi. “Ayrıca sık sık paranın olmadığı, yalnızca belgelerin olduğu boş cüzdanları çaldım“, açıklıyor Elizabeth şu bir Roma farklı yankesicilik yöntemlerini gösterir.







Turistlerle dolu her yer elbette en iyisi olacaktır, yani sadece Termini istasyonu değil, şehrin en işlek yerleri de. Elisabetta, sırt çantasından nasıl cüzdan çalınacağının yanı sıra, cüzdanını veya telefonunu çantasından çıkarırken yolcuyu birkaç saniyeliğine engelleyen suç ortağı sayesinde nasıl bir çift gibi davranılacağını da gösteriyor. Piazza di Spagna'daki eski yankesici iki olasılığı tanımlıyor kurbanlariki iyi giyimli yaşlı insan ve muhabire açıklıyor Ağ 4 Sırt çantasını omuz yerine ön tarafa takmanın soyulmayı önlemenin iyi bir yolu olacağını söyledi.








Nakit para kullanmayan gençlerin aksine yaşlılar mükemmel kurbanlar olmaya devam ediyor“, diye açıklıyor Elisabetta, artık pişman olduğunu ve bu “işten” uzak olduğunu beyan ediyor. “Bu bir suç ve iyi bir şey değil“, diye bitiriyor eski yankesici.
 
Üst