Google, İsrail ile yapılan projelere karşı protestoların ardından çalışanlarını kovdu

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Ayrıca işçilere de bir uyarıda bulundu; çünkü çalışanların çoğunluğunun “doğru olanı yaptığını” belirtmesine rağmen, eğer politikalarımızı ihlal eden davranışları görmezden geleceğimizi düşünen az sayıdaki kişiden biriyseniz, bir kez daha düşünün. The Verge'a yanıt olarak yazdı.

Protestocular ise “Apartheid için Teknoloji Yok” grubu aracılığıyla, Nimbus Projesi'ne karşı örgütlendikleri üç yıl boyunca meslektaşlarının işten çıkarılmasının “açık bir misilleme eylemi” olduğunu belirttiler. endişelerini dikkate aldı.

“Google çalışanları, çalışmamızın şart ve koşulları hakkında barışçıl bir şekilde gösteri yapma hakkına sahiptir. Bu işten çıkarmalar açıkça misillemeydi” diye yazdı protestoların arkasındaki grup.

Protestocular bu konuyla ilgili olarak Thomas Kurian ile görüşmek istediklerini ancak bu talebin reddedildiğini söyledi. Hatta son üç yılda forumlar ve 1.000'den fazla işçinin imzaladığı dilekçeler dahil olmak üzere şirket kanalları aracılığıyla yöneticilerle etkileşim kurmaya çalıştıklarını ancak herhangi bir yanıt alamadıklarını belirttiler.
 
Üst