Zeytinyağlı Yer Elması

Beykozlu

New member
Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 kilo yer elması
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 limon suyu
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • Tuz ,zeytinyağı (miktarı size ait)
  • 2 çay bardağı su
Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle tencereye zeytinyağı ekleyip küp doğranmış soğanları ve havuçları ekleyip kavuralım .
  2. sonrasındasında soyup ikiye böldüğümüz yer elmalarını ekleyin.
  3. Tuzunu, şekerini ve limonu ekleyip 2 çay bardağı su ekleyip pişmeye bırakalım.
  4. Yer elmaları yumuşadığında altını kapatıp soğumaya bırakalım. Afiyet olsun.
Zeytinyağlı Yer Elması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst