Beykozlu
New member
Zeytinyağlı Taze Fasulye Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım kilo taze fasulye
- 1 adet domates
- 3 adet yeşil biber
- 1 adet soğan
- 1 diş sarımsak
- Zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı toz biber
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- Yarım yemek kaşığı biber salçası
- Sıcak su
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle tencereye sıvı yağ alınır. Soğanlar eklenerek yavaşça rengi dönünceye kadar kavrulur.
- Salçalar ve toz biber eklenir biraz daha kavrulur.
- sonrasındasında fasulyeler, yeşil biberler ve rendelenmiş sarımsak eklenir (Fasulye ve biberleri istediğiniz üzere doğrayabilirsiniz)
- Çok az sıcak su eklenir ve fasulyeler biraz kavrulur.
- yine sıcak su eklenir ve fasulyeler yumuşayana kadar pişirilir. Ocaktan almaya yakın domatesler eklenir. Afiyet olsun.