Zerzevat Guatemala

Beykozlu

New member
Zerzevat Guatemala Tanımı İçin Gereçler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 orta uzunluk brokoli
  • 3 adet havuç
  • 3 adet patates
  • Tuz
  • Kara biber
Beşamel sos için;

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 3 yemek kalığı un
  • 4 su bardağı süt
Üzeri için;

  • Rendelenmiş kaşar
Zerzevat Guatemala Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Brokoli harnı bahar hoş temizleyip farklı başka haşlayalım. Çok fazla haşlamamak üzere geniş bir tavaya yağları koyup, yarım ay formunda doğranmış patatesleri fazlaca öldürmeden kavuralım.
  2. Akabinde havuçları kavuralım ondan sonrasında başka gereçleri ekleyip bir daha fazlaca öldürmeden iki çevirelim ve yağlanmış olan tepsiye hepsini karıştırıp yayalım.
  3. Beşamel sos için; gerekli materyalleri tencereye alalım koyu krema kıvamına gelene kadar pişirelim ve tepsideki gerece dökelim hertarafına yayalım.
  4. Rendelenmiş kaşarıda üzerine döküp, önce ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
Zerzevat Guatemala Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst