Beykozlu
New member
Zerzevat Guatemala Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 1 orta uzunluk brokoli
- 3 adet havuç
- 3 adet patates
- Tuz
- Kara biber
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 3 yemek kalığı un
- 4 su bardağı süt
- Rendelenmiş kaşar
Not EkleTanımı Yazdır
- Brokoli harnı bahar hoş temizleyip farklı başka haşlayalım. Çok fazla haşlamamak üzere geniş bir tavaya yağları koyup, yarım ay formunda doğranmış patatesleri fazlaca öldürmeden kavuralım.
- Akabinde havuçları kavuralım ondan sonrasında başka gereçleri ekleyip bir daha fazlaca öldürmeden iki çevirelim ve yağlanmış olan tepsiye hepsini karıştırıp yayalım.
- Beşamel sos için; gerekli materyalleri tencereye alalım koyu krema kıvamına gelene kadar pişirelim ve tepsideki gerece dökelim hertarafına yayalım.
- Rendelenmiş kaşarıda üzerine döküp, önce ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.