Zerdeçallı Kereviz

Beykozlu

New member
Zerdeçallı Kereviz Tanımı İçin Gereçler

  • 3 adet orta uzunluk kereviz
  • 1 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım çay bardağı su
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 portakalın suyu
  • Tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
Zerdeçallı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Kerevizleri soyup, limonlu suya atalım, soğanı yemeklik doğrayalım, yağla birlikte kavuralım. Yuvarlak doğradığımız havuçları ek edelim.
  2. Sarımsağımızıda minik minik doğrayıp ek edelim. Patateslerimizi küp küp doğrayalım tencereye ek edelim.
  3. Son olarakta kerevizi ek edelim. Şeker ve tuzunu atalım bir iki çeşit çevirip, suyu ve portakal suyunu ek edelim.
  4. Kerevizin saplarınıda doğrayıp ek edebilirsiniz. Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Zerdeçallı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst