Beykozlu
New member
Yoğurtlu Ispanak Kavurma Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 kg ıspanak
- 1 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- Zeytinyağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Ispanakları başlarını kesip iri iri doğrayalım. Karbonatlı suya ıslayalım.
- Soğanlarımızı küp küp doğrayalım. Ispanakları süzelim suyunu sıksın.
- Tencereye yağımızı alalım biraz soğanları kavuralım. Biber salçasını ekleyelim.
- Biraz kavrulduktan daha sonra ıspanaklarımızı ekleyelim.
- Tuz ve karabiberi ekleyelim ve karıştıralım büsbütün kavrulunca ocağın altını kapatalım.
- Soğuması için bir servis tabağına alalım ve üzerine sarımsaklı yoğurt dökelim yemeğimiz hazır afiyet olsun ????