Wimbledon’da Cara Delevingne, kız arkadaşı Minke ile öpüştü

celikci

New member
Kara ve Minke

Model ve müzisyen kendilerini toplum içinde neredeyse hiç birlikte göstermediler. İlki geçen yıl Portofino’da aşk hikayelerinin yeni başladığı bir zamandaydı. O zamandan beri onları yan yana gösteren çok az sayıda kare var. Ancak ikili birbirlerini uzun süredir, yani okuldan beri tanıyorlar. Daha sonra yaklaşık on yıl önce bir Alanis Morissette konserinde tanışmışlardı. Ancak aralarında yaklaşık bir yıldır gerçek bir tutkunun patlak vermiş gibi görünmesi dışında başka hiçbir şey bilinmiyor.

Eylül 2022’den fotoğraflar

Çok zor bir dönemden çıkmakta olan Delevingne için biraz dinginlik, en azından duygusallık.
Eylül 2022’de İngiliz model ve aktris, Los Angeles’taki Van Nuys havaalanında bariz bir kafa karışıklığı içinde çıplak ayakla dolaşırken paparazziler tarafından filme alınmış ve fotoğraflanmıştı. Ortaya çıkan fotoğraf ve videolar büyük endişe yarattı. Birçoğu akıl sağlığından korkuyordu, ama o sorunla yüzleşmemeyi tercih etti, günlerce kendini eve kilitledi ve sonra hiçbir şey olmamış gibi yeniden ortaya çıktı. Kapağını kendisine ithafen Vogue’un Nisan sayısına verdiği röportajda Cara, “Rehabilitasyondayım… 4 aydır uyuşturucu kullanmadım” itirafında bulunarak tüm gerçeği anlattı.

Zor bir geçmiş

Şimdi 30 yaşında ve kariyerinin zirvesinde olan Cara, yıllardır depresyonla mücadele ediyor ve panseksüelliğini kabul etmeye çalışmanın, genç bir kız olarak çeşitli krizler ve intihar düşünceleri yaşamasına neden olduğunu sık sık paylaştı.
Cara Delevingne röportajda “7 yaşında akşamdan kalma olarak uyandım” dedi. Üç yıl sonra uykusuzluğuyla başa çıkmak için uyku hapları verildi ve gençken fiziksel koordinasyonu etkileyen nörolojik bir durum olan dispraksi teşhisi kondu. Cara, 15 yaşında bir kriz geçirdi ve daha önce “başa çıkmadığım her şeyin su yüzüne çıkmasının” sonucu olduğunu açıkladı.

80’lerin Londra salonlarında ünlü olan annesi Pandora bile depresyondan muzdaripti. Otobiyografisinde “Her zaman bir şeyler, bir içki, bir uyuşturucu, beni dışarı çıkaracak, artık kendim olmaktan çıkacak ve başka bir kişi olacak, kendine güvenen, korkusuz veya kaygısız bir şey arıyordum” diyor.

rehabilitasyon

Geçen yılın sonlarında Cara, aktris Margot Robbie de dahil olmak üzere ailesinin ve yakın arkadaşlarının kendisine yardım etme girişimleri başarısız olduktan sonra rehabilitasyona girdi ve şu anda hayatında ” büyük bir fark yaratan” 12 aşamalı bir tedavi programından geçiyor. ayık olmak, uyuşturucu ve ilaçları dört ay boyunca bırakmak. “Uyuşturucu kullanmak beni yenilmez hissettirdi” diyen oyuncu, davranışını “vahşi” olarak nitelendirerek, “Çevrenizde sizi seven insanlar için korkutucu bir şey” dedi. Sonra ekledi: “Ben hazır değildim. Sorun da bu. Yüzüstü yere yatıp kalkmaya hazır değilseniz, kalkamayacaksınız. O noktada gerçekten hazırdım. Tüm bildiğim şuydu ki, gittiğim yolda yürümeye devam edersem, sonunda ölürdüm ya da gerçekten, gerçekten aptalca bir şey yapardım.”

Ashley Benson’la evlilik

Aşkları 2018’de doğdu ve Cara bunu birinci yıldönümleri ve 2019 Onur Ayı münasebetiyle onaylamıştı. İkili ilk kez Ağustos 2018’de Heathrow havaalanında öpüşürken görüntülenmişti: o zamandan beri bir daha ayrılmadılar. ve hatta Las Vegas’taki Küçük Şapel’de, Elvis Presley temalı küçük şapelde, Charlize Theron, Jonas kardeşler ve arkadaşı Sophie Turner da dahil olmak üzere seçilmiş konuklarla “gizli” ve çok özel bir törenle “evlendi”.
İkili, Nisan 2020’de ayrıldı.