"Ünlülerin Adası", Artur Dainese'ye karşı olan tüm kazazedeler | Sonra büyükannesi için ağlıyor

celikci

New member
Modelin tavrı aslında pek çok kişiyi rahatsız edecek gibi görünüyor. Den başlayarak Matilde Brandi: Eski Bagaglino divası için Artur'un davranışları aşırıydı ve bu nedenle onu sert bir şekilde azarlamaya karar verdi. Eski “GF Vip” yarışmacısına kızgın bir yüz ifadesiyle cevap veren Dainese'nin hoşuna gitmeyen bir konuşma. Bu deneyimi uygun gördüğü şekilde yaşamak istediğini açıklayan Artur'un düşüncesi “Yapmayı sevdiğim şeyi yapıyorum ve söylemeyi tercih ettiğimi söylüyorum”. “Ben böyleyim” diye ekliyor.

Ayrıca Samuel Peron Artur'un tavırlarının abartılı derecede bariz olduğuna inanıyor: “Çoban kılığına girmiş bir tilki” diye onunla dalga geçiyor. Ancak onu işbirliği yapmamakla suçlayan Matilde de aynı fikirde: “Hepimiz aynı şeyi söylüyorsak, bunun nedeni gerçekten de böyle olmasıdır. Kameraların önünde caka satıyorsun diyor. Ona Parahonduran adını verdik.” “. Milano'daki stüdyodan Sonia Bruganelli grubun yanında yer alıyor. Yorumcuya göre kazazede mümkün olduğu kadar çok oy kazanmaya yönelik bir strateji benimsiyor. “Kazanmak için girdi, bu çok açık.” Ancak eleştirilere rağmen Artur yolculuğuna hızla devam ediyor: 29 Mayıs Çarşamba günkü bölümde bile adaylığı zarar görmeden geçti ve son iki bölüme doğru uçtu.

Artur'un büyükannesinin sürprizi Vladimir Luxuria, birçok saldırının ardından yarışmacıyı okşamak ve ona büyükannesinden gelen bir mesajı göstermek istedi. Çocuk, hafta boyunca ailesiyle olan ilişkisi hakkında çok konuştu. “Her zaman dürüst ve saygın bir çocuk oldun, iyi bir torun oldun ve bir yetişkin olarak bile öyle kalıyorsun” diyor büyükanne. Hayatın zor bir döneminde benimle birlikteydin, şimdi bir yetişkin oldun ve çok bağımsız oldun çabuk. Seni çok seviyorum ve seni özlüyorum, sana gerçekten sarılmak istiyorum, sen bizim kazananımızsın.” Mesajın sonunda çocuk gözyaşlarına boğuldu ve birkaç kelime söylemeyi başardı: “Hassas bir noktaya değindin”, dedi sadece.