“Ünlüler Adası”, Daniele Radini Tedeschi çekilme nedenini açıkladı

celikci

New member
24 Mayıs 2024, 14.13

Eski kazazede Honduras'ta kaldığı süre boyunca yaşananları takipçilerine anlattı

Ünlüler Adası'na giden yol

Ünlü Daniele Adası'nda Radini Tedeschi rahatsızlığının nedenini araştırmamış, aksine Honduras'tan yaptığı bir bağlantıda realite şovuna katılmanın kendisine fayda sağladığını açıklamıştı: “Roma'da günde on uyuşturucu kullanıyordum. burada sadece iki tane alıyorum, iyileştim. Ancak işler beklenmedik bir hal aldı ve sonunda emekli olmayı seçti.

Ünlüler Adası'ndan ayrılma nedeni

Yazar, birkaç hafta sonra Instagram profili üzerinden Ünlüler Adası'nda yaşananları şöyle anlattı: “Bir akşam bu depresyonumu yaşadım, yükseldiğini hissettim, bu güçlü acı hissini hissettim”. Ancak böylesi ekstrem bir durumda kazazede güvenebileceği bir arkadaş buldu: Edoardo Stoppa. “Ertesi sabah yanıma gelip her konuda ona güvenebileceğimi söyleyen tek kişi oydu” diye devam etti. “Bana karşı her zaman çok iyi davrandı… Honduras'a ideal olmayan koşullarda geldim, iyi değildim ve o çok hassastı.”

Ünlüler Adası'nda Joe Bastianich ile çatışma

Daniele'nin Ünlüler Adası'na karşı gösterdiği tembellikten hoşlanmayan Joe Bastianich'le arasındaki bağ farklıydı. Şef onu açıkça tatildeymiş gibi davranmakla suçlamıştı. Daniele'nin İtalya'ya dönmesinin ardından çatışma uzaktan da olsa devam etti. Aslında stüdyoda Bastianich'le yüz yüze görüşmüş ve ayakkabısındaki bazı taşları çıkarmıştı: “Biz çok mesafeli iki insanız. Siz kârlı düşünüyorsunuz, ben ise daha sosyal düşünüyorum. Sizin için öyle.” Balık yakalayıp 80 dolara satamamak acıdır.” Honduras'lı şef karşı saldırıya geçmiş ve ona gerçek dünya görüşünün ne olduğunu öğrenmek için kitaplarını okumasını tavsiye etmişti.

İlgili