“Ünlü Adası”, Carly Tommasini bir enfeksiyon için ayrılıyor

celikci

New member
Carly ile bağlantı kurabiliriz Son günlerde kimlerde tanrılara sahip Tıbbi Sorunlar Ve size onun hakkında güncellemeler vermek istiyorum. Nasılsın? “Veronica Gentili başlıyor.” Geçen haftadan daha iyiyim, “diye açıklıyor Carly Tommasini. “Seni her zamanki gibi gülümseyerek ve güzel buluyorum ve bu beni teşvik ediyor. Ne yazık ki, son birkaç gün içinde bir tıbbi sorun meydana geldi: Vücudun çok hassas bir bölgesinde bir enfeksiyon yaşadınız ve isterseniz, ne olduğunu özet bir şekilde açıklamanız için “Sunucuya sorar.” Evet, iki hafta önce, programdaki kalıcılıkla sorunsuz bir şekilde çözüleceğini düşündüğüm bir ilk sorun yaşadım. Ayrıca bir yol başlattığımda, her zaman onu gerçekleştiriyorum ve bu benim bir parçam ve aynı zamanda adadaki yolum olmak istediği şeyin bir parçası. Ancak programdan sonra, Oldukça ciddi bir sorun yaşadım ve tüm tıbbi ekip beni doğrudan hastaneye getirdi. Durum hakkında daha spesifik araştırmalar yaptık ve şu anda vücudum çok zayıf olduğu için, adadaki yolumu askıya almam gerektiğine karar verdik “diyor model.