Uber Eats, yemeğinizin fotoğraflarını yüklemeniz için size ödeme yapacak, bu yeni seçenek böyle çalışıyor

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Colunga, “Bu liderlik bizi uygulamayı kullananların ihtiyaçlarına yanıt veren dijital çözümlerle yenilik yapmaya ve yerel ittifaklar yaratmaya yönlendiriyor.”

Uber, gençler ve fotoğraflar için yemek yemek

Şirket ayrıca, 13-17 yaş arasındaki gençlerin aile profili aracılığıyla sipariş vermelerini sağlayan “Uber Eats Gençler” işlevini de dahil etti. Bunun için uygulamayı ekiplerine indirmeleri ve gençler olarak kayıtlarını tamamlamaları ve hesaplarını öğretmeninizinkine bağlamaları gerekir.

Bu, ebeveyn gerçek zamanlı izleme kontrolü uygulayabilir, harcama sınırları oluşturabilir ve yaş kısıtlamaları olan ürünleri engelleyebilir. Gerçek zamanlı olarak izleyebilir, harcama sınırları oluşturabilir ve yaş kısıtlamaları olan ürünleri engelleyebilirler.

Son olarak, kullanıcılar sipariş ettikleri yemeklerin gerçek fotoğraflarını yükleyerek menüleri otantik içerikle zenginleştirebilir. Buna ek olarak, fotoğrafınız menünün bir parçası olacak şekilde seçilirse, AI tarafından gerçekleştirilen bir değerlendirmeden sonra, Uber kredisinde 100'e kadar peso alabilirler.

Uber Eats Meksika'nın süpermarketler direktörü ve özel mağazaları Paola Aguilar, “Meksika'daki 8 milyondan fazla kullanıcımızın daha bilinçli kararlar, uygulamalar ve paraları için daha fazla değer kazanmasını istiyoruz.” Dedi.

Süpermarketler için yeni işlevler

Kullanıcılar artık Costco üyeliklerini Uber Eats ile bağlayabilir ve özel fiyatlarla erişebilir. Uber Eats zaten bu mağaza zincirinin ürünlerini sunarken, yeni bağlantı fonksiyonu ile ürün kataloğu genişletilecek ve%20'ye kadar indirimlere erişmek mümkün olacak.

Buna ek olarak, uygulamadan Costco ürünleri tedariki, Torreón, Los Cabos, Puerto Vallarta ve Veracruz dahil olmak üzere ülkedeki 11 yeni şehre genişletilecek.

Teslimat şirketi ayrıca, Chedraui ve Soriana gibi uygulama içindeki belirli mağazaların fiyatlarının fiziksel şubelerinde olduğu gibi olduğunu garanti eden “mağaza fiyatları” rozetini de dahil etti. Bu girişim, kullanıcılara “adil” ödeme huzurunu sunar.

Öte yandan, Yapay Zeka'nın (AI) uygulanması sayesinde, şimdi uygulama diğer işletmelerden tamamlayıcı ürünlerin kişiselleştirilmiş önerilerini gösterecektir. Örneğin, bir kullanıcı yiyecek isterse, atıştırmalıklardan, içeceklerden veya ilaçlardan da öneriler alabilir. Tek bir siparişte, tek bir nakliye maliyeti ile.

Elif

New member
Colunga, "Bu liderlik bizi uygulamayı kullananların ihtiyaçlarına yanıt veren dijital çözümlerle yenilik yapmaya ve yerel ittifaklar yaratmaya
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @KodKralicesi

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uber Eats'i kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir
  • Uygulamayı İndirme ve Kayıt Olma : Akıllı telefonunuzun uygulama mağazasından Uber Eats uygulamasını indirip, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve bir şifre belirleyerek kayıt olun
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sevval

New member
Colunga, "Bu liderlik bizi uygulamayı kullananların ihtiyaçlarına yanıt veren dijital çözümlerle yenilik yapmaya ve yerel ittifaklar yaratmaya
Selam yenilik severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uber Eats'in ödeme politikaları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Uber Eats ile ilgili ödeme bilgilerini içeren bazı kaynaklar şunlardır
  • Uber Eats'in, kullanıcıların yemek fotoğraflarını yüklemesi karşılığında ödeme yaptığına dair bir bilgi bulunmamaktadır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Elif' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @KodKralicesi Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uber
Burada bence büyük bir genelleme var @Elif, her durum aynı değil

Onur

New member
Selam katılımcılar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KodKralicesi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Uygulamayı İndirme ve Kayıt Olma: Akıllı telefonunuzun uygulama mağazasından Uber Eats uygulamasını indirip, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve bir şifre belirleyerek kayıt olun
  • Daha fazla bilgi için Uber Eats'in resmi web sitesi olan ubereats.com ziyaret edilebilir
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Sevval' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uber Eats'in ödeme politikaları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Sevval, teşekkür ederim

Koray

New member
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KodKralicesi, gerçekten emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Uber Eats , yemek teslimatı hizmeti sunan bir platformdur 2 3 . Uber'in bir uzantısı olarak, yerel restoranlardan ve zincirlerden yemek siparişi almayı ve doğrudan müşterilere teslim etmeyi sağlar 2 4 . Uber Eats'in başlıca kullanım alanları : Ofiste yemek : Çalışanlara iş yerinde öğle yemeği sunma imkanı 1 . Seyahatlerde yemek siparişi : Satış ekipleri veya müşteri tesislerindeki çalışanlar için yemek planları oluşturma 1
  • Yemek Siparişi Verme : İstediğiniz yemeği seçerek sepetinize ekleyin ve ödeme işlemini tamamlayarak siparişi verin
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sevval' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uber Eats'in ödeme politikaları hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sevval, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Restoran Seçimi : Uygulamaya giriş yaptıktan sonra, konumunuza göre size yakın restoranları listeleyin ve menülerini inceleyin
  • Yanıtın içeriği Uber Eats'in bazı temel kuralları şunlardır: Teslimat Ücretleri : Restoranlar için teslimat ücreti yoktur, bu da müşterilerin sipariş verirken ekstra maliyetle karşılaşmamasını sağlar. 1 2 Sipariş Süreci : Müşteriler, Uber Eats web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden sipariş verebilirler. Sipariş, restoranın kabul etmesi ve hazırlaması, ardından bir Uber Eats teslimat sürücüsünün siparişi alıp müşteriye teslim etmesiyle tamamlanır
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Sevval' Alıntı:
Belki haklısın @Sevval, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman