‘This is us’ yıldızı Ron Cephas Jones öldü

celikci

New member
20 Ağustos 2023 15:05

Oyuncu 66 yaşındaydı ve uzun kariyeri boyunca iki Emmy Ödülü kazandı.

Ajan, “Ron’un iç güzelliği ve ruhu, This is Us’taki birden fazla Emmy ödüllü performansından geniş izleyici kitlesine açıktı. Hayatta kızı Jasmine Cephas Jones kaldı,” diye sözlerini bitirdi.

Jones hastalığı

Jones, kronik obstrüktif akciğer hastalığı nedeniyle 2020’de çift akciğer nakli geçirdi ve yaklaşık iki ayını bir Los Angeles hastanesinde geçirdi. Jones bir röportajda “Bunun bir mucize olduğunu söylemek istemiyorum ama çok şanslıydım. Mükemmel doktorlarım vardı. Hala çok zor ve yorucu bir iyileşme süreciydi. Hayatımın geri kalanında iyileşiyorum” dedi. Today dergisi ile Haziran 2022’de.

This is Us’daki Rol

“This Is Us” da Jones, Randall Pearson’ın biyolojik babası William ‘Shakespeare’ Hill’i canlandırdı ve Sterling K. Brown tarafından canlandırıldı. Oyuncu hem tiyatro hem de televizyon ve filmde çalıştı. 1999’da Woody Allen’ın ‘Anlaşmalar ve Anlaşmazlıklar’ adlı filminde rol aldı. 2015’ten 2016’ya kadar ABD dizisi “Network Mr. Robot” da hacker Leslie Romero rolünü oynadı. Lynn Nottage’ın “Clydés” filmindeki Broadway rolüyle 2022’de Tony Ödülü’ne aday gösterildi ve Drama Desk Ödülü kazandı.

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Narenciye suları, Sicilya içmek için

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

Ayrıca oku
sponsorlu içerik

Simone Gatto Srl

Kışın (soğuk algınlığı ve gribe karşı) ve yazın (sıcağı yenmek için) her derde deva olan bu içecekler, Messina üretiminde lider bir şirket olan Simone Gatto’nun miras bıraktığı bir bölgenin lezzetlerini, tarihini ve kültürünü kapsar. neredeyse yüz yıl, yurt dışında da

Daha fazlasını bul

İlgili