“Terra amara”, 2-6 Mayıs haftasının konuları

celikci

New member
“Acı Toprak” genç ve alçakgönüllü arasındaki muazzam ama zorlu ve engellenmiş aşkın hikayesini anlatıyor. Yılmaz ve güzel Züleyha. İstanbul, 70’ler. Zuleyla, üvey erkek kardeşiyle birlikte İstanbul’da yaşayan genç bir terzidir. peçeve sevgilisiyle evlenme hayalleri Yılmazaile üyelerinin ölümünden sonra işvereni tarafından büyütülen mütevazı ve çalışkan bir tamirci.


Hayalleri bir anda acımasız bir kader tarafından yıkılacak ve çift, aşklarını kurtarmak için kaçmak zorunda kalacak. “Terra amara”, sabunun başarılı sabunudur. Kanal 5Pazartesiden Cumartesiye her gün 14.10’da yayınlanacak.









“Terra amara”, 2-6 Mayıs haftasının konuları


Gaffur, Saniye’ye bir ilişkisi olduğunu itiraf eder. borç Hatip’le konuşur ve Hünkar’a kumar borcunu ödemek için borç verdiğini ve kadının borcunu ödemeye karar verdiğini söyler.


Müjgan evden çıkmak zorundadır ama oğlunu Yılmaz’la evde yalnız bırakmak istemez. Karısının davranışlarını abartılı bularak onu evi terk etmeye ikna eder. Ancak evde yalnız kalınca çocuk çaresizce açlıktan ağlar ve Müjgan’ın izi sürülemez: ne yapacağını bilememek, Yılmaz, Züleyha’dan yardım ister.


Son olarak Züleyha’nın kim olduğunu Yılmaz’a ifşa etmesinden korkan Hünkar, biyolojik baba Adnan, Demir’i tüm mal varlığını kızı Leyla’nın adına yatırmaya ikna etmeye çalışır, ancak Demir kararlıdır.
 
Üst