Temptation Island, Perla ve Mirko karşılıklı suçlamalar arasında

celikci

New member
deneyimi İnci ve Mirko “Temptation Adası”nda sürekli gerilimler ve karşılıklı suçlamalar arasında devam ediyor ve baştan çıkarıcıya her zamankinden daha yakın. Greta ve suç ortaklığıyla dikkati dağıldı İgor.

Rieti’li çocuk, aynı zamanda bir romantik gezi bir kaplıcada, kendisini yeni bir anlayışın baş kahramanı olarak hissettiğini birkaç kez açıkça ortaya koyar ve kendisini, gönderen sırlara ve jestlere bırakır. kriz kız arkadaşı. Perla, “Onun dışında yaşamak istemesi, ondan utandığını görmek beni korkutuyor” diyor. gözyaşlarını tutamaz çok sayıda klibin önünde. “Bu kişiyle olan ilişkisi, duyguları ve gözleri beni ağlatıyor çünkü onun iyi ve mutlu olduğunu görüyorum.”

Pearl, onu tekrar başka biriyle bu kadar suç ortağı görmenin zorluğunu anlatmaya devam ediyor ve sonunda bunu yapıyor. yeni sorular yolculuklarında: “O alındı ve kendisine bazı cevaplar verdi, bu yüzden neden henüz yüzleşme şenlik ateşini istemediğini anlamıyorum”.

Kısa bir süre sonra da Mirko, dizinin ilk bölümlerinde “Günaha Adası” özellikle hissetti yara kız arkadaşının bazı açıklamalarından yola çıkarak, Perla ve Perla arasındaki uyumu ölümsüzleştiren yeni videoları görünce büyük bir öfke anları yaşıyor. ayartıcı Igor.

“O buna bayılıyor ve onda benim ona vermediğim her şeyi görüyor. Ben kendi işimi yapıyor ve iyi yanlarımı keşfederken o öyle değilken tüm sorunları üzerime atmaya çalışıyor. Ve ben Gerçeğin ortaya çıkmasına sevindim.”

Patlama, dördüncü şenlik ateşinin olduğu akşamdan kısa bir süre sonra, nişanlı köye döndükten sonra Mirko’nun diğer yarışmacılarla birlikte belgesel gerçekliğinde kendini serbest bırakmasıyla ve her şeyden önce, Destek Greta tarafından.