Temptation Island, Francesca ve Manuel’e veda: “Bağımlıydım”

celikci

New member
için şenlik ateşi zamanı Manuel ve Francesca A Günaha Adası“. Kız, erkek arkadaşıyla kaderini anlamak için Canale 5’teki yolculuğunu duygulara önceden kapatmaya karar verdi. Francesca, Manuel’in diğer erkek arkadaşlarla konuştuğunu gördüğü bazı videolardan sonra bu seçeneğe itildi: “Kararımdan eminim”, çocuk birkaç kez tekrarladı. Bu nedenle Francesca’yı şenlik ateşini çağır hikayelerine bir son vermek için.

Toplantı sırasında, Francesca doğrudan konuya girdi.: “Bende kalman için seni hiç zorlamadım, tam tersine – erkek arkadaşına seslenerek başladı -. Buradaki gerçeği keşfetmeme izin verdiğin için teşekkür ederim, gelmeden önce sana bir sorun olup olmadığını sorduğumda bana hiçbir şey söylemedin.” kız atıfta bulunur ihanetler Manuel ondan her seferinde düşünmek için ara vermesini istediğinde aldı: “Kötü davrandığın bu yıllarda, beni terk etmeni neden kabul ettiğimi merak ettim – dedi – kendimi diğer insanlarla karşılaştırdığım bu günlerde, tarif ettiğin kişi olmadığımı anladım”.

“Buraya doğru ya da yanlış bir karara varmak için geldim – Manuel’in sözleriydi -. Greta’yla (erkek arkadaşlar köyünde tanıştığım bekar kız) konuşurken iyi vakit geçirdim. ed), Sana karşı yanıldığımı biliyorum ama senin hakkında her zaman iyi konuştum”. Manuel, Francesca’ya – bir kez daha – veda etme kararını haklı çıkarmaya çalıştı. Bugün attığım adımdan memnunum, daha da ileri gidebilirdim ama senin için durmak istedim – açıkladı -. Seni yalnız kalmak istediğim için terk ettiğimde, burada bir ilişki yaşayamayacağımı ve yalnız kalmam gerektiğini anladım.”

Çok sert bir yüzleşmeden sonra ikisi ortak bir sonuca varır. Ve sözlere gözyaşları eşlik ediyor: “Hâlâ eğlenmeye ihtiyacı olan biri kendini çarpıtamaz, çünkü o bir ilişki içinde yaşıyor – diye devam etti çocuk -. Başlangıçta buraya gelmek garip geldi, ama sonunda ikimize de yardımcı oldu: bu hoşnutsuzluk geçecek, ancak dört veya beş ay içinde birbirimizi hâlâ seveceğiz ve o rolü hâlâ birlikte taşıyacağız”. Francesca da ne olduğunun farkında olarak kapıyı kapatmaya kararlı görünüyor: “Başlangıçta belki aşktı, sonra ben sana karşı bir bağımlılık geliştirdi“.

hakkında sorulduğunda Philip BiscigliaBirlikte devam edip etmeme konusunda, Francesca şöyle yanıtlıyor: “eve yalnız giderimbeni sorarsan sana cevap vermem”. Manuel de aynı fikirde: “Benim ve onun iyiliği için, yolların ayrılması daha iyidir.” İkisi de hikayesini almadan önce birbirlerini kucaklayarak selamlıyor.