Beykozlu
New member
Tavuk Etli Bezelye Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 200 gram tavuk
- 1 kg bezelye
- 1-2 tane biber
- Yarım domates
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- Patates
Not EkleTarifi Yazdır
- 200 gram tavuk göğsünü küp biçiminde doğruyoruz.
- Tenceremize 3 yemek kaşığı zeytinyağı katıyoruz.
- Yağımız ısınınca doğradığımız tavukları, tencereye koyuyoruz.
- Tavuklarımız hafifçeçe pembeleşince domates, biber ve salçamızı katıp gereçleri karıştırıyoruz.
- Tüm materyaller pişince, bezelyemizi tencereye döküyoruz.
- Ardından içine dilediğimiz cins baharatı katıyoruz.
- İstek olarak yanında bulgur pilavı ile servis edebilirsiniz
- Sunum size kalmış ????.Afiyet olsun????