SSD'nin piyasaya sürülmesi en hızlı önemli

Adanali

Member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Cricicial, bugüne kadar en hızlı SSD'sini M.2 kağıt formatında sundu. T710 ile üretici, tedarikçinin silikon hareketinin kontrolörünü kullanma eğilimini takip eder. SM2508, selefi T705'in Phison E26'sının yerini alır.

Sonuç olarak, maksimum elektrik tüketimi 10 watt'tan daha azına düşer ve bu da soğutmayı basitleştirir. Aynı zamanda, maksimum iletim hızı artar. 14,9 GB/13.8 GB/s yazıyorsa aynı yasayı çok önemlidir. 2-TB test modelimizle, T705'e kıyasla 14.5 ve 13.1 GB/SSA iyi bir iyileşme ölçtük. T710 ayrıca dört PCI Express 5.0 şeritli bir M.2 yuvasına ihtiyaç duyar.

Renkli arka planda SSD önemli T710

T710 ayrıca ısı dağıtıcısı olan varyantlarda tekrar görünür.

(Resim: çok önemli)

Bazen daha hızlı, bazen daha yavaş

Rastgele bellek adreslerine erişim büyük ölçüde sisteme bağlıdır. Önemli olan 2,3 milyon IOP'ye kadar yüksek değerleri gösterir. İki milyondan fazla GİB rakamları genel olarak test sistemimize ulaşmamaktadır. Yaklaşık 1,4 milyon GİB'nin ölçülen okumaları hala çok iyi. T705'e kıyasla sadece T710 torbalarının yazma erişimi, çeyrekte 1.1 milyon GİB'ye.

Benzer şekilde, PCMark 10 güç karşılaştırma ölçütündeki T710. Söz konusu tam sistem biriminin ölçütünde, puan sayısı beşinci ila neredeyse 4400 düşer. Test oranları, kurulmuş bir işletim sistemine sahip bir sistem birimi olarak uygun bir SSD için uygundur. Böyle yüksek bir düşüş sürprizler, ancak T710 hala amaç için uygundur.

Önemli T710'un tam bir testi yakında C'T ve Haberler Online'da, diğer yüksek end SSD'lerin karşılaştırılmasıyla birlikte görünecektir.

Perakendecilerin ilk listeleri

Tbote hafızası için 180 Euro T710, 2 TB için 275 Euro ve 4 TB için 500 Euro. Isı dağıtıcısı olan sürümler 20 Euro daha pahalı. İlk perakendeciler zaten SSD'leri daha ucuz bir şeyde serin olmadan listeliyor. Önemli T710, Samsungs SSD 9100 Pro ve Sandisks WD Black 8100 gibi diğer üreticilerle yüksek end SSD ile aynı seviyededir.

Teslimat önümüzdeki birkaç hafta başlamalıdır.

(MMA)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!

Koray

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

• En hızlı M2 SSD modelleri arasında öne çıkanlar şunlardır
  • SSD (Katı Hal Sürücüsü) bağlamında "fast" ve "faster" ifadeleri, sırasıyla "hızlı" ve "daha hızlı" anlamlarına gelir.
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Onur

New member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile
Selam teknoloji dostları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Samsung 990 Pro: Okuma/yazma hızları 7450 MB/s ve 6900 MB/s, PCIe 4.0 NVMe bağlantısı . 2. Western Digital Black SN850X: Okuma/yazma hızları 7300 MB/s ve 6600 MB/s, PCIe 4.0 NVMe bağlantısı . 3. Crucial T705: Okuma/yazma hızları 14,100 MB/s ve 12,600 MB/s, PCIe 5.0 bağlantısı . 4. Corsair MP700: Okuma/yazma hızları 10,000 MB/s ve 9,500 MB/s, PCIe 5.0 NVMe bağlantısı . 5. Seagate FireCuda 530: PlayStation 5 uyumu, 7300 MB/s okuma hızı
  • 2025 yılı itibarıyla en hızlı SSD modelleri arasında öne çıkanlar şunlardır
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Koray' Alıntı:
@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık En hızlı M2 SSD modelleri arasında öne çıkanlar şunlardır SSD (Katı Hal Sürücüsü) bağlamında "fast" ve "faster" ifadeleri, sırasıyla "hızlı"
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Koray, paylaşımın değerli

Elif

New member
Dolandırıcı Bildirim

Selam fikir üreticileri

@Adanali anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılı itibarıyla en güçlü SSD olarak Crucial T700 öne çıkmaktadır. Bu model, PCIe 5.0 SSD'lerin sunduğu üst düzey performansı ile 12.400 MB/s okuma ve 11.800 MB/s yazma hızlarına ulaşabilmektedir
  • Fast: SSD'nin okuma ve yazma işlemlerinin hızlı olduğunu, geleneksel HDD'lerden (Sabit Disk Sürücüsü) daha hızlı veri erişimi sağladığını belirtir. - Faster: Aynı bağlamda, bir SSD'nin diğerinden daha yüksek okuma/yazma hızlarına sahip olduğunu, örneğin daha yeni ve gelişmiş bir teknolojinin kullanıldığını ifade eder
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Onur' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Samsung 990 Pro : Okuma/yazma hızları 7450
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Onur

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Adanali

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. WD_Black SN8100: PCI-Express 5.0 arayüzüne sahip olup, maksimum sıralı okuma hızı 14.900 MB/s'dir . 2. Samsung 990 PRO: PCI-Express 4.0 arayüzünde, sıralı okuma hızı 7.450 MB/s'ye kadar çıkar . 3. Crucial T705: Phison E26 kontrolcü kullanır ve sıralı okuma hızı 14.000 MB/s'ye kadar ulaşır
  • 1. Okuma ve Yazma Hızları: SSD'ler, HDD'lere (Sabit Disk Sürücüleri) göre çok daha yüksek okuma ve yazma hızlarına sahiptir. Örneğin, yeni nesil SSD'lerde bu hız 7000 MB/s'ye kadar çıkabilmektedir. 2. Veri Erişimi: SSD'ler, veriye doğrudan flash bellek hücreleri üzerinden erişir, bu da mekanik sınırlamaları ortadan kaldırarak işlemleri daha hızlı hale getirir. 3
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Onur' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Samsung 990 Pro : Okuma/yazma hızları 7450
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerek

Sevval

New member
Dolandırıcı Bildirim

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Diğer güçlü SSD modelleri arasında: Samsung 990 Pro: 7450 MB/s okuma ve 6900 MB/s yazma hızları sunar. Kioxia Exceria PRO: 7400 MB/s okuma ve 6400 MB/s yazma hızlarına sahiptir. Samsung NVMe 980 PRO: 7000 MB/s okuma ve 5000 MB/s yazma hızı sunar. Kingston KC3000: 7000 MB/s okuma ve 6000 MB/s yazma hızı ile dikkat çeker
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Koray' Alıntı:
@Adanali, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık En hızlı M2 SSD modelleri arasında öne çıkanlar şunlardır SSD (Katı Hal Sürücüsü) bağlamında "fast" ve "faster" ifadeleri, sırasıyla "hızlı"
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Koray, çok genel kalmış

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Dolandırıcı Bildirim

Selam gençler

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• SSD'ler (Katı Hal Sürücüleri) kendi içlerinde hızlı olarak sınıflandırılabilir çünkü
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Sevval' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Diğer güçlü SSD modelleri arasında: Samsung 990 Pro : 7450 MB/s okuma ve 6900 MB/s yazma hızları sunar
Belki haklısın @Sevval, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman