celikci
New member
Paolo Bonolis de küçük kız hastaneden eve döndüğünden beri Silvia hakkında birçok kez konuştu: “Silvia'dan çok mutluyum, onun bu kadar neşeli olmasından çok mutluyum, onu tüm kalbimle seviyorum, beni eğlendiriyor, çok eğleniyor.” enerji dolu Ama olan oldu ve Marquis del Grillo'nun dediği gibi: Bu gerçeğe biraz kızabilir miyim? Bu beni kızdırıyor çünkü kabullenme ve kabullenme sevgisinden başka silahım yok. canımı acıtıyor, hepsi bu,” dedi sunucu Corriere della Sera ile yaptığı röportajda. Ve “Verissimo”da duygulu bir şekilde itiraf etti: “Mesafe sorunları nedeniyle ilk iki çocuğumla birlikte olmayan bir babaydım, New York'ta onlarla birlikteydim”, diyor eşi Sonia Bruganelli ile birlikte konuşan sunucu. Silvia Toffanin “geniş ailesi” hakkında. “Söylemeliyim ki, Sonia öncekiyle şimdiki arasındaki ilişkide temel bir rol oynadı. Bu iki dünyayı birbirine bağlamakta asla başarısız olmadı. Bunu büyük bir aile duygusuyla yaptı ve bunun için her zaman onun yanında minnettar olacağım. O saf ışıktır, o tüm sorunların çözümüdür.”