semaver
New member
Türk boksör Serdar Avcı, WBC Asya Kemer maçında Hindistanlı rakibini mağlup ederek kemerin sahibin sahibi oldu. Ukrayna’da 10 raunt üstünden oynanan müsabakada Avcı’nın aldığı darbeler daha sonrasında dudağı patladı. Dikiş atılmak zorunda kalan şampiyon boksör, süratli başladığı gayretin ikinci raundunda sert yumruklarla rakibini devirmeyi başardı. Singh’in yerden kalkamaması daha sonrasında Avcı, WBC Asya Gümüş Kemeri’nin sahibi oldu.
AVCI: SÖZÜMÜ TUTTUĞUM İÇİN ÇOK MEMNUNUM
Müsabaka öncesinde şampiyonluk kemerini Türkiye’ye getirmek için yemin ettiğini, kelamını tuttuğu için de epey memnun olduğunu lisana getiren Serdar Avcı, “Çok kısa bir süre evvel kuvvetli bir maç daha oynamıştım. Fakat hem benim tıpkı vakitte ülkem için bu kemer hayli kıymetliydi. Kısa müddette yeterli hazırlandım. Zira WBC, boksun en üst tertiplerinden birisi. Bu fırsatı kaçırmak istemiyordum, fazlaca şükür, kemeri ülkeme getirmek nasip oldu. Maç öncesinde de bu kemeri kazanmak için kelam vermiştim. Sözümü tuttuğum için de ayrıyeten epeyce mutluyum” tabirlerini kullandı.
DHA
Okumaya devam et...
AVCI: SÖZÜMÜ TUTTUĞUM İÇİN ÇOK MEMNUNUM
Müsabaka öncesinde şampiyonluk kemerini Türkiye’ye getirmek için yemin ettiğini, kelamını tuttuğu için de epey memnun olduğunu lisana getiren Serdar Avcı, “Çok kısa bir süre evvel kuvvetli bir maç daha oynamıştım. Fakat hem benim tıpkı vakitte ülkem için bu kemer hayli kıymetliydi. Kısa müddette yeterli hazırlandım. Zira WBC, boksun en üst tertiplerinden birisi. Bu fırsatı kaçırmak istemiyordum, fazlaca şükür, kemeri ülkeme getirmek nasip oldu. Maç öncesinde de bu kemeri kazanmak için kelam vermiştim. Sözümü tuttuğum için de ayrıyeten epeyce mutluyum” tabirlerini kullandı.
DHA
Okumaya devam et...