Serdar Avcı: WBC Asya Gümüş Kemer’i ülkemize getireceğim

semaver

New member
Ukrayna’da Hindistanlı boksör Kuldeep Singh ile World Boxing Council (WBC) Asya Gümüş Kemer unvan maçına çıkacak olan Türk boksör Serdar Avcı, yarın yapılacak değerli müsabaka öncesine Demirören Haber Ajansı’na (DHA) değerli açıklamalarda bulundu. Avcı, “Yarın 10 rauntluk sıkıntı bir maça çıkacağım. Hintli rakibimi yenerek WBC Asya Gümüş Kemer’i ülkemize getireceğim” dedi.

“İYİ HAZIRLANDIM”

Yarın epeyce kıymetli bir tertipte epey değerli bir kemer için ringe çıkacağını söyleyen Avcı, “22 Aralık’ta WBC Asya Gümüş Kemer gayretine çıkacağım. Uygun hazırlandım. Bu maça hazırlanmak için epey kıymetli bir boksör olan Danny Williams 4 rauntluk bir maça çıktım. Hazırlık maçı üzere oldu. Kendimi güzel hissediyorum, kondisyonum da, performansım da uygun. Boksa orta verdikten daha sonra şu an yavaş yavaş toparlanıyorum. Yarın 10 rauntluk güç bir maça çıkacağım. Hintli rakibimi yenerek WBC Asya Gümüş Kemer’i ülkemize getireceğim” formunda konuştu.

“KAZANACAĞIMA İNANIYORUM”

Kendisine gösterilen ilgi için de fazlaca keyifli olduğunu söyleyen Avcı, “Çok teşekkür ediyorum, herkesten dayanak ve tebrik iletileri alıyorum. Danny Williams, epey kıymetli bir boksör ve Mike Tyson’ı nakavt etmiş bir sportmen. Benim için yeterli bir rakip oldu ve şu an karşılaşacağım isim ise Hindistan’dan Kuldeep Singh. Sert ve nakavtlı bir boksör. Hindistan’da fazlaca tanınan bir atlet. Maçı bu isimle yapacaksın dediklerinde çabucak kabul ettim, Ukrayna’daki grubumla maça hazırlandım ve maçı kazanacağıma inanıyorum” diye konuştu.

İbrahim ALİOĞLU – Olgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA)

Okumaya devam et...