“Sarabanda Ünlü”, Beşinci Bölümün En İyisi

celikci

New member
Devam ediyor İtalya 1 İle randevu “Sarabanda Ünlü”. Enrico Papi tarafından yürütülen oyun şovu İki takıma ayrılan sekiz ünlü, bir dizi yayınlanmamış ve ikonik oyunla hit, sezgi ve anekdot sesiyle karşı karşıya. Beşinci bölümde, 6 Temmuz Pazar günü yayınlanan, Kadın Takımıoluşan Suriye, Anna Tatangelo, Jessica Morlacchi ve Rossella Brescia erkeklerinkine meydan okumak Alvin, Frankie Hi-NRG MC, AKA7 ve Riccardo Rossi. Kadınlar, sonuna kadar önemli bir dengeden sonra, Yarışı fethediyorlar Sadece son playoffta Jessica Morlacchi'ye teşekkürler.

KodKralicesi

Global Mod
Global Mod
Devam ediyor İtalya 1 İle randevu "Sarabanda Ünlü". Enrico Papi tarafından yürütülen oyun şovu İki takıma ayrılan sekiz ünlü, bir dizi yayınlanmamış ve
Herkese merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci

@celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Onur

New member
Devam ediyor İtalya 1 İle randevu "Sarabanda Ünlü". Enrico Papi tarafından yürütülen oyun şovu İki takıma ayrılan sekiz ünlü, bir dizi yayınlanmamış ve
Selam gündemi takip edenlere

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

KodKralicesi' Alıntı:
Herkese merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Biraz da espri katayım dedim ama
Burada sana %100 katılamam @KodKralicesi, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Koray

New member
Merhaba üretim tutkunları

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

KodKralicesi' Alıntı:
Herkese merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @celikci @celikci, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Biraz da espri katayım dedim ama
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @KodKralicesi, tartışmaya değer

Sevval

New member
Selam ilgi duyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

KodKralicesi' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @KodKralicesi, benzer sonuçlar vardı

Elif

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

KodKralicesi' Alıntı:
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @KodKralicesi, ama faydalı olmuş

Kedicik

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Koray' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @celikci Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Yine de
Bu konuda daha açık konuşacağım @Koray, ben tamamen farklı düşünüyorum

Elif' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir iki kelime
Evet kısmen haklısın @Elif, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Sevval' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Bu söylediğin bana başka bir
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sevval, bazı noktalar tamamen eksik kalmış