SAP üst yönetimi yeniden düzenlemeye devam ediyor, çalışanların yönetim kuruluna olan güveni azalıyor
Yazılım üreticisi SAP, üst yönetimini yeniden yapılandırıyor. Şirket, pazarlama müdürü Julia White (50) ve satış direktörü Scott Russell'ın (51) denetim kuruluyla yapılan anlaşmanın ardından 31 Ağustos'ta şirketten ayrılacağını duyurdu.
Duyuru
Özellikle CEO Christian Klein tarafından desteklenen, İnternet üzerinden SAP programlarının kullanımına yönelik bulut aboneliklerinin satışı son zamanlarda başarılı oldu. Ancak müşteriler hâlâ SAP'nin tercih ettiği ve grup için en karlı teknik teslimat yöntemlerini kullanma konusunda isteksiz.
Üst yönetime yerleştirme uzun süredir bir sorundu
Russell'ın halefini bulma çalışmalarının halihazırda devam ettiği söylendi. CEO Klein artık geçici olarak Russell'ın görevlerini devralacak. White'ın Pazarlama ve Çözümler alanı 1 Eylül'de dağıtılacak: görevler esas olarak mevcut ürün ve iletişim alanlarına kaydırılacak. CEO Klein ve denetim kurulu bir süredir doğru üst yönetim yapısı üzerinde çalışıyor. Nisan ayında grup, bulut yazılımını müşterilere tanıtmak için yeni bir yönetim kurulu departmanı oluşturdu; bu aynı zamanda müşteri memnuniyetini de artırmayı hedefliyor.
Kadro pozisyonunda da değişiklik oldu. CFO Dominik Asam da Mart 2023'ten bu yana yönetim kurulunda yer alıyor. Geçtiğimiz yıl, yönetim kurulu bünyesinde SAP, eski Microsoft yöneticisi Walter Sun'ı yapay zeka (AI) başkanı olarak işe aldı.
Sadece yarısından biraz fazlası yönetim kuruluna güveniyor
SAP sadece üst sıraları yenilemekle kalmıyor: Şirket aynı zamanda şirketi küçültmek ve yapay zekaya daha fazla odaklanmak istiyor. Başlangıçta 8.000 işin ortadan kaldırılması gerekiyordu. Şimdi bu sayı, geçen hafta ikinci çeyrek verilerinde açıklandığı gibi 9.000-10.000 işe çıkacak. SAP'nin kıdem tazminatı ve erken emeklilik programına yoğun talep var gibi görünüyor: Haziran ayı sonu itibarıyla 5.300 kişi bu programa başvurmuştu; bu rakam beklenen SAP çalışanlarının iki katından fazlaydı. Bunun sonucunda işten çıkarmalar yeniden arttı.
Pek çok gözlemci ayrıca çıkış programlarına yönelik güçlü talebi, işgücünün kötü ruh halinin bir göstergesi olarak görüyor. Bu aynı zamanda Wirtschaftswoche'a sızdırıldığı anlaşılan SAP çalışanları arasında yapılan dahili bir anketin sonuçlarına da yansıyor. Rapora göre her iki çalışandan birinden biraz fazlası (%56) yazılım şirketinin yönetim kuruluna güvendiğini söyledi. Bu, bir önceki yıla göre on iki puanlık bir düşüş anlamına geliyor. SAP'yi “harika bir işveren” olarak tavsiye edenlerin sayısı da yüzde on puanlık düşüşle %79'a geriledi. %69'u hâlâ SAP stratejisinin uygulanmasına güveniyor; bu oran bir önceki yıla göre üç puan daha az.
“Bildiğimiz SAP bitti”
SAP, sonuç hakkında yorum yaparken, “Bu eleştiriyi çok ciddiye alıyoruz. Bu nedenle sonuçları ayrıntılı olarak analiz ediyoruz ve bunlardan özellikle bu noktalara yönelik önlemler geliştiriyoruz.” dedi.
Walldorf grubu çalışanları arasındaki hoşnutsuzluğun nedenleri arasında yeniden yapılanma ve enflasyonu bile telafi edemeyecek maaş değişimleri yer alıyor. Patron Christian Klein, işyeri seçme özgürlüğünün kaldırılması ve haftada en az üç gün ofiste bulunma zorunluluğunun getirilmesi işçiler arasında da hoşnutsuzluk yarattı. İş konseyi zorunlu çalışma saatlerinin getirilmesini şiddetle protesto etmişti. Çalışan temsilcilerinden gelen bir mektupta “Bildiğimiz SAP'nin artık bittiği” yazıyordu.
(yardım)