celikci
New member
Sonrasında Amadeus ve Marco Mengoni'nin Giorgia Meloni'ye adak “Striscia la Notizia” muhabiri Enrico Lucci, “Bella ciao”nun sesine göre 2024 Sanremo Festivali'nin şarkıcılarından ve konuklarından Direnişin şarkısını söyle parti politikacıları için İtalya'nın kardeşleri, başbakana olan bağlılığı kıskanıyorum. Talebe yanıt verenler Dargen D'Amico, Panpers, Rose Villain, Melita Toniolo, Emma Marrone, Alessandra Amoroso ve Diletta Leotta idi.
Dargen D'Amico performans sergiliyor Giovanni DonzelliPanpers'tan Andrea Pisani Andrea Delmastro ve Emiliano Pozzolo. Şov kızı Melita Toniolo'nun şarkı söylediği Daniela Santanchè ve Emma Marrone “Bella ciao”yu “İtalya'dan gelen kayınbiraderi”ne ithaf ediyor Francesco Lollobrigida. Diletta Leotta şarkı söylemeyi reddetti ve muhabirin talebine yanıt verdi: “Sanremo'da şarkı söylediğimde çok kötü bir izlenim bıraktım ve o zamandan sonra yeter dedim”.
Dargen D'Amico performans sergiliyor Giovanni DonzelliPanpers'tan Andrea Pisani Andrea Delmastro ve Emiliano Pozzolo. Şov kızı Melita Toniolo'nun şarkı söylediği Daniela Santanchè ve Emma Marrone “Bella ciao”yu “İtalya'dan gelen kayınbiraderi”ne ithaf ediyor Francesco Lollobrigida. Diletta Leotta şarkı söylemeyi reddetti ve muhabirin talebine yanıt verdi: “Sanremo'da şarkı söylediğimde çok kötü bir izlenim bıraktım ve o zamandan sonra yeter dedim”.