Şampiyon hentbolcular, kupa sevincini Lider Seçer ile paylaştı

semaver

New member
Lider Seçer, Hentbol Bayanlar Harika Ligine yükselen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Bayan Hentbol Ekibi ile bir ortaya geldi. Hentbol Bayanlar 1’inci Ligi A Kümesini önder, play-off karşılaşmalarını da namağlup olarak tamamlayan atletler, şampiyonluk sevincini Lider Seçer’le paylaştı. Sportmenler, şampiyonluk kupası ve üzerinde “Vahap Seçer” yazılı 33 numaralı grup formasını Seçer’e takdim etti.

“Mersin, birinci sefer Bayan Hentbol Gruplarında Muhteşem Ligde temsil edilecek”

MSK Bayan Hentbol Ekibinin şampiyonluğunu epeyce hoş bir muvaffakiyet olarak niteleyen Seçer, atletleri başarılarından dolayı kutladı. hiç bir emeğin karşılıksız kalmadığını belirten Seçer, “Bu gruptur, kurumdur, ülkedir, toplumdur; disiplinli, istikrarlı, şuurlu çalışmak, emek etmek kesinlikle sonunda başarıyı kaçınılmaz kılıyor. Aslında sizin de öykünüz bu. Bu süreci yaşarken de tabi en değerlisi inanmak. İnanmak demek; yürüdüğünüz yolda maksada ulaşmak ve başarmak için olması gereken her şeyin yarısını içeriyor. Öbür kalan yarısı da bıkmadan, usanmadan, yorulmadan istikrarlı bir biçimde işinizi ciddiye alarak, işinize hürmet duyarak çalışmak bu biçimde bir sonuç getiriyor. Mersinimiz için de fazlaca pahalı, kıymetli, zira Mersin birinci kere Bayan Hentbol Gruplarında Üstün Ligde temsil edilecek. Bu da bir birinci olma açısından epey pahalı ve değerli bir muvaffakiyet diye düşünüyorum. Bundan daha sonra da daima birlikte daha biroldukca hoş başarılara imza atmak için birlikte olacağız” dedi.

Sporun üniversal olduğunu da vurgulayan Lider Seçer, “İnsanları bir ortaya getiren, barışı ve kardeşliği tesis eden fakat bu ortada da eğlendiren bir uğraş kısmı. yeniden hepinizi kutluyorum” diye konuştu.

MSK Lideri Özgür Timur da Seçer’in kendilerine yönelik dayanağının değerini vurgulayarak, “Bize hayli katkı yaptınız, teşekkür ediyorum. Grubumuz 22 maç yaptı, 2 yenilgisi var. Çok başarılı bir dönem geçirdik” sözlerini kullandı.

MSK Bayan Hentbol Kadro Kaptanı Prensip Şen ise “Sizin karşınıza bize sağladığınız emekler karşılığında bu kupayı getirmenin memnunluğunu yaşıyoruz. Çok memnunuz nitekim. Büyük emekler verdik. 8-9 aylık sıkı ve disiplinli çalışmanın, sizin de söylemiş olduğiniz üzere kararı. Ne keyifli ki karşınıza bize sağladığınız imkanların teşekkürü olarak bu kupa ile geldik” dedi.

MERSİN (İHA)

Okumaya devam et...