“Rolex'imi çaldılar”

celikci

New member
Müfettişler bir çeteyi araştırıyor

Saldırının, başkentin kuzey çeyreğindeki diğer saldırılardan halihazırda sorumlu olan bir çete tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği belirtiliyor. Olayı araştıran müfettişlerin bildiği gibi yöntem her zaman aynıdır: Mağduru takip edin ve saati çalmak için doğru zamanda yaklaşın. Ve “Il Messaggero”nun sunduğu rekonstrüksiyona göre olay tam olarak şöyle olacaktı: Bruganelli'ye bir scooter yaklaştı ve iki kişi saati bileğinden kopardı.

Paolo Bonolis ile evliliğin sonu

2002 yılından bu yana evli olan Sonia Bruganelli ve Paolo Bonolis, Dagospia'nın birlikteliklerinin sona erdiği haberini yalanlamalarının ardından Haziran 2023'te ayrılıklarının nedenlerini “Vanity Fair”e anlatmaya karar verdiler. “Üçüncü şahıslar ya da sevgililer yok. Ayrıldık ama her zamankinden daha bir aradayız. Ailemiz için, birbirimiz için öyle olmaya devam edeceğiz. Bu duygu güçlü ama bizi bir araya getiren şey artık bu değil” “Ama bu birlikte yeni bir hayatın sadece başlangıcı. Ayrılırlar ama aralarında hiçbir şey değişmez, “çocuklar için anne baba olmaya, birlikte tatile çıkmaya” devam edecekler. Bonolis ve Bruganelli de birbirlerini dudaklarından günaydın öpmeye devam edecekler. Bruganelli şunu itiraf etti: “Bir çiftin ilişkisinin parçası olan bazı şeyleri artık coşkuyla yaşayamıyordum. Babam öldüğünden beri, onunla olan bağı Paolo'ya yansıttım, o da böylece bir arkadaş, bir sırdaş oldu. nişanlandık 23 yaşındaydım, henüz mezun olmamıştım, o bir erkekti. Ancak zamanla ve bazı koşullar karşısında farklılıklarımızın farkına varabildik. Mesela Paolo her zaman çok romantik ve çok romantikti. tutkulu, hiç de tutkulu olmayan benim aksine.” Bonolis ise kendisini nasıl hayal ettiğini ve eski çiftin geleceğinden neler beklediğini şöyle anlattı: “Umarım nefret, kin, başkalarının tercihlerine müdahale yoktur. Noktayı koyduğunuzda yeni bir başlangıç yapmış olursunuz. yeni paragraf. Ve önceki paragrafların hiçbiri fiillerin tam çekimini ve kelimelerin çekimlerini iddia edemez.”

Bonolis-Bruganelli: “Üçüncü taraf yok”

Haftalık gazeteye, boşanmalarında üçüncü tarafların, ne sevgililerin ne de avukatların olmadığını açıkladılar: ikisi bir süredir ayrı evlerde yaşıyorlar ve muhtemelen 'artık karı koca olmadıkları' için rutinleri bu nedenle zaten iyice yerleşmiş durumda. . Gelecekte ikisi de sevginin ve duygunun değişmeyeceğini, “26 yıllık birlikte yaşamanın tekrarlanamaz” olduğunu ancak birbirlerini kıskanamayacaklarını söylüyorlar.

Bruganelli, çantalar ve Rolex'ler

Blasi ile Totti arasındaki evliliğin sona ermesiyle ilgili ironik bir şekilde Sonia Bruganelli, “Çantalarım ve Rolex'lerim var” diye cevap verirken, Bonolis “hayatta başka şeyleri” tercih ettiğini belirtti. Sonia ayrıca Paolo'nun “nafaka için bana ödeme yapmak istemediğini” belirterek şaka yaptı ve Bonolis ironiden yararlanarak yineledi: “Yeterince yemek yedi. Woody Allen öyle söyledi: o adam aşırı yemekten açlıktan ölüyor” .