“Rekorların gösterisi” Pratik Vitthal Morite dünyanın en kısa vücut geliştirmecisi

celikci

New member
Pratik Vitthal Mohite ikinci randevunun en çok beklenen konuklarından biriydi “Rekor gösterisi”. Hintli atlet, Gerry Scotti'nin Canale 5'teki programında ağırlıklarla bazı egzersizler yaparak izleyicinin beğenisini kazandı: Mohite aslında Guinness Dünya Rekorları dünyanın en kısa vücut geliştirmecisi olduğu için. Pratik, 102 santimetre boyuna rağmen her gün yaptığı titiz fiziksel egzersizlerin yanı sıra doğru beslenme sayesinde de belirgin bir fiziğe sahip.

Yayın sırasında, Pratik Vitthal Mohite söyledi Gerry Scotti kendi hikayesi. Doğduğundan boyunun durumunu kabullenmekte yaşadığı ilk zorluklara kadar: “Annem ve babam sorunumu ben henüz anne karnındayken ultrason aracılığıyla öğrendiler” diye açıkladı rekor sahibi. Ben küçükken ve okula gittiğimde belki ben de Dışarı çıktım, çok korktum. Korktum çünkü sürekli izlendiğimi hissettim ama artık her şey farklı ve artık korkmuyorum.”

Mohite daha sonra kendisine böylesine biçimli bir fiziğe sahip olmasını sağlayan rutinin nelerden oluştuğunu açıkladı: “2011'de spor salonuna gitmeye başladım – dedi – ancak vücut geliştirmeye ancak 2016'da alışabildim. Günde iki saat antrenman yapıyorum. ama yarışlar veya yarışmalar geldiğinde iki buçuk saat bile antrenman yapabilirim.” Hemen ardından Pratik'in birkaç ay önce evlendiği eşi Jayaa stüdyoya girdi. “Onun ortak bir aileden gelmesi ve hepsinden önemlisi aynı boyda olmamız fikri gerçekten hoşuma gitti.”