celikci
New member
“GF Partisi“, Rebecca Staffelli çağrıyı aldığında ne hissettiğini açıkladı Alfonso Signorini ona “şirkette” kendi rolünü teklif edenBüyük kardeş“.”Güzel bir duygu – diyor Staffelli -. Bu telefonu aldım, radyodaki canlı yayına otuz dakika kaldı. Bu rol bana teklif edildiğinde büyük bir heyecan içindeydim. Canlı olarak bir şey söyleyemedim çünkü sürpriz olarak kalması gerekiyordu. Sonra ağladım ve dans ettim.”
İzleyicilerin Big Brother’a tepkilerini aktarma görevini üstlenen radyo sunucusu, Big Brother’ın konuğu olan stüdyoların kulislerinden bağlantı kuruyor. Andrea Dianetti Ve Annie Mazzola, ve bu güzel haberi menajeri ve ortağı Alessandro’ya hemen ilettiğini söylüyor: “Altı yıldır birlikte çalışıyoruz”“, diyor.
İzleyicilerin Big Brother’a tepkilerini aktarma görevini üstlenen radyo sunucusu, Big Brother’ın konuğu olan stüdyoların kulislerinden bağlantı kuruyor. Andrea Dianetti Ve Annie Mazzola, ve bu güzel haberi menajeri ve ortağı Alessandro’ya hemen ilettiğini söylüyor: “Altı yıldır birlikte çalışıyoruz”“, diyor.