Raimondo Todaro iki kötü huylu tümörü olduğunu açıkladı

celikci

New member
Raymond Todaro söylendiği gibi “Çok doğru” ve özel olarak 2020’de iki kötü huylu tümörle savaştığını ortaya koyuyor. “Her şey apandisitten başladı, beni ameliyathaneye götürdüklerinde ameliyat dört saat sürdü çünkü apandis bağırsaktan bir parça delmişti” diye açıklıyor usta. “Arkadaşlar” – O andan itibaren bazı rutin kontroller yaptım ve Lorella Cuccarini ve Alessandra Celentano ile prova odasına girerken beni aradılar ve iki kötü huylu tümör ve hemen tedavi görmem gerektiğini söyledi.”

Sonra dansçı devam ediyor: “Amici’nin ilk baskısında birkaç ay arayla iki ameliyat geçirdim. Pazartesi günü hastaneye gittim ve Genel anestezi altında ameliyat ettim ve ertesi gün sakince işe gittim. sadece İş Bu benim şansımdı çünkü hastalığı düşünmediğim tek zamandı.”

O dönemin en zor anlarını hatırlatarak, “Kendinize milyonlarca soru sormaya başlıyorsunuz ve sonra ben fiziksel olarak parçalara ayrılıyorum” diye devam ediyor. “Herkes kendi tarzında yaşıyor, makyaj yaptım ve gülümsemeye devam ettim çünkü Bana farklı davranmalarını istemedim“. Sonra düşünce kızı Jasmine’e döndü: “Babasının karnının ağrıdığını biliyordu çünkü zaten beni hastaneye girip çıkarken gördü”.

Tedaviler artık umut edilen cevapları vermiş gibi görünüyor, ancak Raimondo Todaro üçüncü yıl için “Amici” okuluna dönmeye hazır: “Çok mutluyum çünkü bu, bayıldığım ve yapabileceğim bir program.” Yeniden başlamak için, odaya gitmek ve çocuklarla çalışmak için sabırsızlanıyorum. Mutlu olmak en önemli şey ve ben de oradayım. mutlu“.