Radio Norba Battiti Live, Mariasole Pollio ile röportaj

celikci

New member
“Radio Norba Cornetto Battiti Live” müzik dolu ikinci bölümüyle geri dönüyor. İkinci akşam Fedez, Annalisa, Articolo 31, Elettra Lamborghini, Ernia, Bresh, Francesco Renga, Nek, Federico Rossi, Francesca Michielin, Gabry Ponte, Gaia, Gianmaria, Il Pagante, Federica, Wax, Levante sırayla Bari’de sahne. LP, Piero Pelù ve Alborosie, Rocco Hunt, Mr Rain, Sangiovanni, Wayne.

Şarkıcılar ayrıca Puglia’nın en popüler turistik yerlerinden bazılarının yol performanslarının kahramanları olacak. Bu aşamada Giovinazzo’dan Elodie ve Marco Mengoni ve Vieste’den The Kolors.

Her zaman olduğu gibi, Alan Palmieri ve Elisabetta Gregoraci’nin yanında sunuculuğunu altı yıldır “Battiti Live”ın yüzü olan Mariasole Pollio yapacak. “Şeflik dünyasındaki başlangıcımı temsil ediyordu” diyor. “Battiti” sayesinde sahnede olmanın, dolu bir meydanın önünde ve canlı yayında rahat hissetmenin ne demek olduğunu öğrendim. çok güzel anılar içeriyor , benim için yaz bu gösteriyle yakından bağlantılı. Meydanlarda halk son derece sıcak ve yıllar boyunca sadık”.

Bir “Battiti Live” akşamına nasıl hazırlanırsınız?

Gösteriden bir gün önce ve sabah senaryoları okuyoruz, sonra öğleden sonra biraz dinleniyoruz, böylece… makyaj, saç ve sahneye çıkmaya hazırsınız. Hepsi çok hızlı.

“Radio Norba Cornetto Battiti Live”ın özelliği aynı zamanda Puglia bölgesiyle olan bağlantısıdır…

Evet takas var. “Battiti”, bizi takip eden milyonlarca izleyiciye bölgeyi tanıtmanızı sağlar ve ayrıca gösteriyi izlemek için Puglia’ya gelen birçok insan vardır. Öte yandan, Puglia bize inanılmaz konumlarını ödünç veriyor ve bu da bize harika bir hediye oluyor.

Mariasole Pollio: 'Battiti Live' olmasaydı gerçek bir yaz olmazdı - fotoğraf 2

basın ofisi

Bu altı yıllık yayın sürecinde izleyicilerde herhangi bir değişiklik fark ettiniz mi?

Yayın popülaritesi çok arttı, sosyal medyada bile büyük ilgi var, her şey geniş yorumlanıyor.

“Battiti Live”a ek olarak, birkaç hafta önce Milano’da “LoveMi”yi ve ardından dört akşam Radio 105’in “Tezenis Yaz Festivali”ni sundunuz. Şimdiye kadar müzikal etkinliklerde uzmanlaştınız.

Kendimden gerçekten zevk aldığım bir bağlam. O zaman müzikle ve yazla ilişkilendirilmek benim için bir onurdur. Bu yıl yaptığım şeyler beni fazlasıyla gururlandırdı. En büyük tutkularımdan biri olan müzik söz konusu olduğunda, giderek daha tanıdık ve sıcak bir yüz olmayı umuyorum. Sonunda yaz tatili ama dünyanın en güzel işi.

Ayrıca Radyo 105’te “105 Müziği Seviyor” adlı bir radyo programınız var. Radyo ortamı hakkında neyi seviyorsunuz?

Radyo bana çok kişisel bir boyut kazandırdı. Sesimi yönetmeyi, duygularımı tanımayı öğrendim. Ayrıca nefes almak ve acele etmeyin! Ve sonra sesle gerçekten her şeyi iletmelisin. Harika bir spor salonu.

Profesyonel taahhütlerinizin ötesinde, müziğin hayatınızdaki anlamı nedir?

Müzik her şeyi kapsıyor. Benim için güç ve huzurun bir belirtisidir. Beni kendimle çok yeniden bağdaştırıyor. Her ruh haline uygun bir şarkım var. Bu yüzden müziği gerçekten seviyorum ve görünüşe göre bana güveniyor. Şarkı söyleyemesem bile!

Şimdi yönetmenliğe odaklandın ama oyuncu olarak farklı deneyimler yaşadın. Gelecekte oyunculuk için nasıl bir alan görüyorsunuz?

Eylül’de işe dönüş! Benim için oyunculuk çok önemli. Ne de olsa her şey oradan başladı, menajerlik hayatıma ancak çocukken oyunculuk eğitimi almaya başladığım için girdi. Bu yüzden onu asla terk etmeyeceğim ve diğer her şeyle bir arada var olmasını sağlamaya çalışacağım. Hem oyunculuğa hem de şefliğe tutunuyorum: biri sol elimle, diğeri sağ elimle!