“Postanız var”, Gianmarco eski sevgilisi Flavia ile arasını düzeltmeye çalışıyor

celikci

New member
İLE “Mektubunuz var“insanların gösterdiği Maria De Filippisahneye çıkıyor Gianmarco'nun hikayesi eski kız arkadaşı Flavia ile ilişkisini toparlamaya çalışan bir adam. Yıllar süren iniş çıkışlardan sonra ayrılık kesin gibi görünse de adam bunun kısa ömürlü olacağına ikna olmuş görünüyor geri tepmeBirkaç hafta süren bu süreç, yeniden başlamanın temeli olabilir. “Sana söylemek istediğim ilk şey Affedersin sana yaptıklarım ve seni nasıl kötü hissettirdiğim için” diye başlıyor 28 yaşındaki oyuncu.

Ancak Gianmarco ayrıca Flavia'nın ebeveynlerinden de af dilemek istiyor daveti kabul etmiyorlar. Adam “Seninle bir aile kurmak istiyorum” diyor. Kırılmanın kökeninde birlikte yaşamanın sonuGaz bağlantısı eksikliği nedeniyle doğan Gianmarco, babasıyla birlikte yaşamaya geri döner ancak arkadaşlarıyla dışarı çıkıp diğer kızlarla tanışarak “bekar” bir hayata başlar. sosyal medyada sohbet yoluyla. Kadın, “Artık değiştiğini ve artık kimseyle takılmadığını söylüyor ancak bazı kaynaklardan durumun böyle olmadığını biliyorum” diyor. “Sonuçta ben hep senin için geldim, restoranınla çok meşgul olduğunu söylediğin için hiç birlikte tatile gitmedik ama sonra temmuzun ortasında Mikonos'a gittin.”