Portakallı Zeytinyağlı Kereviz

Beykozlu

New member
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Materyaller

  • 2 adet kereviz
  • 1 adet soğan
  • 2 adet ortaboy havuç
  • 1 adet ortaboy patates
  • 2 adet portakal
  • 1 adet limon
  • 1.5 su bardağı su
  • Zeytinyağı
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle kerevizleri soyup doğradıktan daha sonra bir kaba alıp üzerine su ekleyip limonu sıkıp biraz bekliyoruz.
  2. Tencereye yağımızı koyup doğradığımız soğanları biraz kavuralım.
  3. Üzerine havuçları ekleyelim. 5 dakika kavuralım.
  4. Kerevizimizi sudan çıkarıp doğradığımız patateslerle birlikte ekleyelim.
  5. Üzerini sıktığımız portakal suyunu ek edelim .
  6. Suyumuzu da ek ediyoruz ,tuzunu damak tadımıza göre ayarlayım.
  7. Havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
  8. Dereotu ile süsleyebiliriz. Afiyet olsun.
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst