Beykozlu
New member
Portakallı Zeytinyağlı Kereviz Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 adet kereviz
- 1 adet soğan
- 2 adet ortaboy havuç
- 1 adet ortaboy patates
- 2 adet portakal
- 1 adet limon
- 1.5 su bardağı su
- Zeytinyağı
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle kerevizleri soyup doğradıktan daha sonra bir kaba alıp üzerine su ekleyip limonu sıkıp biraz bekliyoruz.
- Tencereye yağımızı koyup doğradığımız soğanları biraz kavuralım.
- Üzerine havuçları ekleyelim. 5 dakika kavuralım.
- Kerevizimizi sudan çıkarıp doğradığımız patateslerle birlikte ekleyelim.
- Üzerini sıktığımız portakal suyunu ek edelim .
- Suyumuzu da ek ediyoruz ,tuzunu damak tadımıza göre ayarlayım.
- Havuçlar yumuşayana kadar pişirelim.
- Dereotu ile süsleyebiliriz. Afiyet olsun.