Pırasa Yemeği

Beykozlu

New member
Pırasa Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet havuç
  • 6 kol pırasa
  • 2 adet domates
  • Domates salçası
  • Yarım çay bardağı bulgur
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
Pırasa Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTarifi Yazdır

  1. Zeytinyağını tencereye dökelim salçayı ekleyelim biraz kavuralım.
  2. Domatesleri rendeleyip ekleyelim.
  3. Havuçları 1 cm halinde doğrayıp ekleyelim.
  4. Pırasaları 1 cm formunda doğrayıp ekleyip kavuralım.
  5. Üzerine su ek edip kapağını kapatıp orta ateşte kaynatmaya bırakalım.
  6. Bulguru ek edip pişirmeye bırakalım.
  7. Yumuşayıncaya kadar pişirmeye devam edelim daha sonra kapatalım.
    Afiyet olsun.
Pırasa Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst