Beykozlu
New member
Patates Püreli Mantar Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
- 4 adet haşlanmış patates
- Yarım kilo mantar
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı biber
- 2 adet taze soğan
- 1 adet yeşil sivri biber
- 1 kase rendelenmiş kaşar
- Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Tereyağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle mantarları ve ince kıyılmış soğanları kavuruyoruz. çabucak sonrasında biberleri de ekleyip karıştırıyoruz.
- sonrasındasında kavrulan mantara ince kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ve suyunu çekene kadar pişirin.
- Haşlanmış 4 adet patatesi çatal sayesinde ezin, üzerine baharatları ek edip karıştırın.
- Borcama karışımı dökün. Üzerine mantarları ve rendelenmiş kaşarı ekleyin.
- Evvelce ısıtılmış fırında kaşarları kızarıncaya kadar pişirin. Ben kuskus eşliğinde servis ettim. Afiyet olsun.