Pamela Anderson Baywatch kostümünü satıyor

celikci

New member
“Yeni hayata yer açıyorum”

New York Moda Haftası kapsamında gerçekleştirilen Pandora Lab-Grown Diamonds’ı Kutluyor etkinliğine konuk olan Anderson, (beşinci kocasından boşandıktan sonra) hayatında yeni bir sayfa açtığını ve “temizlik” yapmak istediğini itiraf etti. Gardıropta bile artık kullanmadığı eşyaları satıyor. Anderson, “İsraf etmeyi sevmiyorum” diye açıkladı. “En iyisi zihnimi boşaltmak, dolabı boşaltmak ve bu yeni hayata yer açmak. Başkalarının bu parçaları takdir ettiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

“Anılar paylaşılmalı”

Zor durumdaki şanslı yüzücüleri kurtarmak için kumsalda koşmasının üzerinden 30 yıl geçti ve otuz yıl sonra tarzı kaçınılmaz olarak değişti: “Benim hissettiğim sevinci başkalarının da hissedeceğini düşünmek beni heyecanlandırıyor. Bunu geri tutmak için hiçbir neden yok.” . Bu Anılar paylaşılmak içindir.” Tasfiye tüm gardırobunu kapsayacak ancak özel koleksiyonundaki parçaları web sitesinde ne zaman satışa sunacağına henüz karar vermedi. Emin olduğu şey ise bunu “düşünceli ve duygusal” bir şekilde yapacağıdır.

“Benim vahşi ve sınır tanımayan tarzım”

Kesinlikle seçim yapmakta zorlanacağız çünkü Pamela bir stil ikonuydu. Görünümlerinden bazıları moda tarihine geçti ve yıllar geçtikçe imajını Vivienne Westwood’dan Marc Jacobs’a ve Hugo Boss’a kadar çeşitli markalarla ilişkilendirdi. Yakın zamanda “Elle” dergisine verdiği bir röportajda 90’lardaki tarzı hakkında konuşurken şunları itiraf etti: “Vahşi ve sınır tanımayan bir tarzdı. Bir savunma mekanizması mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Sadece eğlenmeyi düşündüm.”