celikci
New member
Oturma odasında “Çok doğru” koreograf Carolyn Smith nasıl başa çıktığını anlatıyor kansere karşı mücadele göğüsteson zamanlarda daha da karmaşık hale gelen bir savaş. Eski İngiliz dansçı, “Yaptığım her şeyde her zaman olumluyum ama 2023 çok zordu” diyor. Smith, dokuz yıl önce bu rahatsızlığın teşhisi konulduğundan bu yana birkaç kez bu durumdan geçti. kemoterapiancak sonuncusunun “en zehirli” olduğu ortaya çıktı. “Tümörü uzakta tutmak için bunu her üç haftada bir yapmam gerekiyor ve araştırmalar başka bir şey bulana kadar bu benim hayatım olacak” diyor.
Canale 5 talk şovunun oturma odasında Carolyn Smith şunları söylüyor: direnç kanserle mücadeleye yönelik terapilerde ara sıra “komplikasyonlar olsa” bile. “Ben bir şey üstlendim yeni onkolojik yol Beş randevudan sonra kemik iliğimi korumak için bana iğne yapmaya başladılar. İlk darbeyle on gün boyunca bayıldım, şimdi rahatsızlığı 2-3 güne indirmeye çalışıyorum” diyor dans öğretmeni.
Canale 5 talk şovunun oturma odasında Carolyn Smith şunları söylüyor: direnç kanserle mücadeleye yönelik terapilerde ara sıra “komplikasyonlar olsa” bile. “Ben bir şey üstlendim yeni onkolojik yol Beş randevudan sonra kemik iliğimi korumak için bana iğne yapmaya başladılar. İlk darbeyle on gün boyunca bayıldım, şimdi rahatsızlığı 2-3 güne indirmeye çalışıyorum” diyor dans öğretmeni.