“Öğleden Sonra Beş”, Myrta Merlino’nun galası

celikci

New member
İlk çıkışı Myrta Merlin yönetimine”Öğleden Sonra Beş” duygu dolu. Gazeteci yeni izleyiciyi selamlarken bunu aynen söylüyor ve şöyle diyor: “İlkler her zaman duygu doludur. Bu asla unutamayacağım bir ilk sefer“. İlk kez bir Mediaset programı yürüten Myrta Merlino şu sözü veriyor: “Geçmiş hayatımdan size bu işe olan aşkımı, tutkumu getireceğim. Size gerçeği dürüstlükle, titizlikle ve saygıyla anlatacağım. Ve her şeyden önemlisi her zaman senin yanında olacağım.”

Program içerisinde toplumun, siyasetin ve geleneklerin hikâyesini anlatan pek çok sayfa bulunmaktadır. Özellikle “Öğleden Sonra Beş“, güncel olaylara, en alakalı haber öykülerine ilişkin bilgilerle odaklanacak. Stüdyo izleyicileri de bu yeni baskıdan geri dönecek. “Covid’den bu yana izleyicim olmadı. Stüdyoda izleyicilere seslenen gazeteci, “Gerçekten insani temasa ihtiyacım var” diyor ve ekliyor: “Hepsi dost canlısı yüzler, sizi zaten tanıyorum. Bugün bana güç veren bazı dostlarım da var. Ve sonra evdeki seyirci, yeni bir seyirci. Sen benim evim olacaksın ve umarım burası da senin evin olur. Size İtalya’yı, karnındaki, kafasındaki ülkeyi anlatmak istiyoruz” diye bitiriyor