O geldi "Bardot"Diva olan bir kızın olağanüstü kaderini konu alan yeni TV dizisi Canale 5'te

celikci

New member
Genç bir Fransız kadın olan Brigitte, RTI'nin Federasyon Eğlence ve France Télévisions ile ortak yapımı olan mini dizi, Brigitte Bardot'nun yükselişinin, bir neslin hayal gücünde somutlaştırdığı devrimin, hayatının aşklarıyla ölümcül karşılaşmalarının ve bunun sonuçlarının izini sürüyor. özel hayatında şöhrete kavuştu.

İlk üç akşam, aktrisin 15 ila 26 yaşları arasındaki hayatının yaklaşık on yılını, sahneye çıkışından dünya çapındaki başarısına kadar kapsıyor: ezici tutkular, intihar girişimleri, basın kuşatmasından kaçışlar, çatışmalar. ve kırılgan olduğu kadar karşı konulmaz ve patlayıcı olan ve kendi benzersizliğiyle sevilmeye ve kabul edilmeye ihtiyaç duyan bir “çocuk kadın”ın ihanetleri.
Çünkü saygın Paris'ten gelen, sıkı bir eğitim almış genç bir Fransız kadın olan Brigitte, hayatını ve kaderini değiştirecek büyüleyici genç bohem Roger Vadim'e delicesine aşık olduğunda henüz 15 yaşındaydı. BB, 20 yaşındayken halihazırda 20'den fazla film çekmiştir ancak bu fenomen, Vadim'in ilk filmi olan kocasının dünya çapında gösterime girmesinden birkaç hafta sonra patlak verir: “et Dieu… créa la femme”. Kızlar artık onun gibi olmak istiyor. BB fenomeni Fransa sınırlarını aşarak küresel bir simge, özgürlüğün simgesi haline geliyor. Ya Brigitte'i seviyorsun ya da kendinden nefret ediyorsun.

Değişen Fransa “Bardot” aynı zamanda bir ülkenin, 1950'lerin Fransa'sının, dünya çatışmasından çıkan ve tartışmalı Cezayir savaşıyla boğuşan değişim öyküsünü anlatmanın bir aracı haline geliyor. Siyah-beyazdan renkliye geçiş yapan, dumanlı diskolarla dolu, çocukların artık eğlenmek istediği bir Fransa. Ve tüm bunlarla birlikte, Brigitte küresel hale gelen modalar başlatıyor: Dizleri kapatan etekler, yakaya kadar düğmeli gömlekler, mükemmel vurgulara sahip kusursuz saç modelleri artık yok. Her yerde sokaklar aslan yeleleri, dalgalı yakalar, göz kalemi ile boyanmış gözler, somurtkan dudaklar, göğüs altına düğümlenmiş kareli gömlekler, şortlar, babetler ve pötikareli ekoselerle dolu… Brigitte, yeni Fransız ihtişamının özünü yeterince temsil ediyor Özelliklerini Marianne'e borçludur ve küçük Saint-Tropez balıkçı limanını ikonik bir destinasyona dönüştürme kapasitesine sahiptir.

Bardot bölümleri Mediaset Infinity'de de mevcuttur.