“New York Gezim” seyahat belgeselliği başlıyor

celikci

New member
Armenti şöyle anlatıyor: “2014 yılında Facebook’ta New York’u anlatmaya başladım, Big Apple’daki hayatımı merak eden arkadaşlarım için.” seyahat tavsiyesi için ajansı açtık. Televizyona geçiş bir meydan okumayı temsil ediyor, New York’a odaklanan eğlenceli bir proje aracılığıyla beni zaten sosyal medyada takip eden çapraz bir izleyici kitlesine ulaşma olasılığını temsil ediyor. Bu heyecan verici büyük bir meydan okuma ben çok.”

“New York’a yaptığım gezi, yalnızca seyahatten değil aynı zamanda rüyaların gerçekleşmesinden de bahseden bir belgesel gerçeklik: Başrol oyuncusu Piero Armenti – mükemmel bir şehir kaşifi – her arzusunu yerine getirmeyi başarmış bir adam. Amerika Birleşik Devletleri’ne varış Okumak için İtalyanların New York’u her yönüyle tanımasına yardımcı olacak küçük bir imparatorluk kurmayı başardı ve şimdi zirveye ulaştığına göre, daha önce New York’a gitmemiş bir çifte televizyon ekranlarında “canlı” bir deneyim yaşatacak. Büyük Elma” diye araya giriyor Marina Loi.

“Piero inanılmaz bir karakter; kendi kendini yetiştirmiş adam efsanesini temsil ediyor ve Amerikan rüyasını gerçekleştirerek New York’u birçok yönüyle keşfetmek isteyenler için bir referans noktası olmayı başarıyor. Belgesel gerçekliğimizle biz aynı zamanda bu hikayeyi birçok rüya izleyicisi yaratarak anlatacak”, diye bitiriyor Flavia Triggiani.

Program Quadrio tarafından oluşturuldu ve yapımcılığını üstlendi. Carola Cavalli ve tarafından yazılmıştır Flavia Triggiani, Marina Loi ve Mattia Tamburo. Yönetmenlik, Marco Sbarra’nın işbirliğiyle Flavia Triggiani ve Marina Loi’den oluşan yaratıcı ikiliye verildi.