Myrta Merlino ve ilk anneliği: “Yalnız doğum yaptım”

celikci

New member
“Pomeriggio Cinque” yönetimindeki ilk haftanın sonunda, Myrta Merlin misafiridir “Çok doğru” ile paylaşmak Silvia Toffanin Bu yeni başlangıcın heyecanını yaşamakla kalmayıp aynı zamanda profesyonel ve özel hayatının en önemli aşamalarını yeniden yaşamak istiyor.

“Sunuculuğun bu ilk haftası bana bir yıl gibi geldi; programın ilk bölümünde ilk kez sahneye çıktı Kanal 5 – Uzun zamandır bu işi yapıyorum ama her şeyi değiştirdiğinizde, izleyiciyi, formatı, zamanı değiştirdiğinizde unutamayacağınız bir ilk oluyor. ben … idim heyecanlıilk başta sesim bozuldu ve birine girdiğimi fark ettim hayatımın yeni dönemiHarika bir şey yaptığımı hissettim. Ve kendilerini yeni bir maceraya atan tüm insanlar gibi ben de korku“.

Ancak ilk çıkış suçlaması, Myrta Merlino’nun şöyle tanımladığı bir suçluluk duygusuyla çelişiyor gibi görünüyor: günlük savaş: “Her zaman korkuyorum çocuklarım için yeterince mevcut olamamakBöyle bir bağlılığı kabul ettiğinizde hissettiğiniz gerçekten büyük acı.”

Sunucunun “Verissimo”ya verdiği röportajın temel parçası çocuklardı. mektup Caterina’nın annesine hitap ettiği. “Bu kadar değiştiğinizde, içinizde o kendini kaybetme korkusu oluyor ve kızım bunu neredeyse hiç kimsenin anlamadığı şekilde anladı.”

Myrta Merlino bir adım geri giderek daha sonra bazılarına geri döndü. seçimler Özel ve iş hayatına damgasını vuran şu ifadeleri kullandı: “Çok genç yaşta evlendim ve planlarıma göre çok erken hamile kaldım, ancak hamileliğimin yedinci ayındayken ilk eşim motosikletiyle çok ciddi bir kaza geçirdi ve neredeyse komada kaldı. üç ay İkizlerimi tek başıma doğurdumannem ve babam oradaydı ve bu benim hayatımda bir dönüm noktasıydı.”

Hikaye bu nedenle kadının iki çocuğuyla birlikte başka bir yere taşınmaya karar vermesiyle devam ediyor. Roma Giovanni Minoli ile birlikte”. Daha sonra Myrta Merlino ve çocukları için belirleyici olacak bir seçim.

“Verissimo”ya verilen röportajın bir diğer önemli adımı da gazetecinin gazetecilerle olan ilişkisiyle bağlantılı. anne: “Geleneksel bir annem yoktu çünkü o dünyayı gezdi ve turladı, ama o bir aşk, fikir fırtınasıydı ve şimdi bile onun yokluğu dayanılmaz bir acı. Onun telefon numarasını saklıyorum ve önemli anlarda, gerektiğinde Çok mutluyum ya da çok mutsuzum, ona mesaj atıp duruyorum. Onun orada olduğunu hissediyorum ve bir şekilde beni takip ediyor.”

Son olarak eski futbolcuyla yaşanan aşk hikayesiyle bağlantılı bölüm Marco Tardellişubat ayından bu yana birlikte yaşadığı kişiyi: “Hayatımızın biraz daha ileri bir döneminde tanıştık. Bana sarıldığında kollarının açık olduğunu biliyorum. benim yerim ve onu bulduğunda sonsuza kadar orada kalmak istersin.”