Miss Italy, 14 müdahaleden sonra elemelere katılıyor

celikci

New member
Son günlerde, yarışmadan bir not açıklıyor, genç kadın Grosseto’da bir seçkide geçit töreni yaptı ve 3 Ağustos’ta Punta Ala’da olacak.

2019’daki kaza, bugün Miss Italy seçimleri

Kazası, 23 Şubat 2019’da geçirdiği kazaya dayanıyor. yaya geçidinde araba çarptı Sesto Fiorentino’da. Kazayı haftalarca yoğun bakım, Floransa’daki Careggi hastanesinde üç ay ve 14 ameliyat izledi. “Kazadan sonra yaşadığım her şeyi şimdi anlatmamın bir faydası yok ama bu geçmiş sayesinde bugün belli bir farkındalık geliştirdim. Bu yıl, müdahalelerimin ardından, bunca yıldır bir çekmeceye kapatmak zorunda kaldığım o hayalimi geri almayı düşündüm ve kimseye bir şey söylemeden, Miss Italy 2023 yarışmasına katıldım.”

Bir kusur bizi güzellikten mahrum etmez

Gelecek vadeden güzellik kraliçesi, “Son yıllarda fiziksel ve estetik olanlar da dahil olmak üzere birçok değişikliği kabul etmek zorunda kaldım: başka bir yüz, farklı işaretlere sahip bir vücut” diye ekliyor. “Bugün, bu mesajımın birçok kadına ve hala bir kusurun bizi güzelliğimizden mahrum bırakabileceğine inanan tüm insanlara çok yardımcı olabileceğini düşünüyorum.”